Cititorii ne sesizeaza! Ton de ocupat la telefonul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis

De Adrian Panduru
3Comentarii
Cititorii ne sesizeaza! Ton de ocupat la telefonul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis
© Ton de ocupat la telefonul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Timis (foto: arhiva)
În ultimul timp am primit la redacţie din ce în ce mai multe sesizări de la oameni care apelează la telefoanele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi nu primesc niciun răspuns. Unii dintre ei au încercat şi la Bucureşti, iar alţii au ajuns chiar la… Szeged.


Concret, mai mulţi cititori Tion.ro şi ai săptămânalului Agenda ne-au reclamat faptul că la telefoanele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş nu răspunde nimeni, atunci când au nevoie de informaţii.

„Am vrut să-mi fac nişte analize. Nu cine ştie ce, dar vroiam să ştiu dacă există fonduri pentru ele şi la ce laborator să mă duc, pentru că am umblat din uşă în uşă pe la laboratoare şi tot spuneau că nu există fondurile necesare. Am sunat la CJAS şi nu mi-a răspuns nimeni. Am sunat o zi întreagă. Într-un final am sunat la Casa de Asigurări de Sănătate de la Bucureşti şi mi-au spus că ştiu şi ei că sunt probleme cu telefoanele de la CJAS Timiş”, ne spune Rodica.

O altă cititoare a ajuns până la Szeged. Cum? Dorea să ştie dacă îi sunt decontate nişte analize, necesare pentru o consultaţie în oraşul ungar, şi nu dădea de nimeni de la CJAS Timiş. A sunat la cei de la Szeged şi aceştia au putut lua legătura cu instituția din România.

Alţi cititori au sunat în legătură cu cardurile de sănătate, care nu le-au mai venit. Mulţi spun că la acest număr sună ocupat sau nu le răspunde nimeni.

La principalul număr de telefon de la CJAS, cel de la Relaţii Publice (0256.201.772), dar şi la Tel Verde (0800 800 966) sună ocupat, deşi practic este apel în aşteptare, asta pentru că este telefonul de la poartă şi acolo se preiau multe apeluri. Sfatul celor de la CJAS Timiş este ca asiguraţii să sune la lista de numere de telefon de pe site-ul instituţiei, unde există un număr de telefon pentru fiecare serviciu în parte.

Principalele numere de telefon la CJAS sunt: 0256.201.772 – Relaţii Publice (pe care l-au apelat cei mai mulţi), 0800 800 966 – Tel Verde şi 0736.203.702 – card naţional.

„Chiar dacă sună telefonul ocupat sau este apel în aşteptare noi îi rugăm pe toţi asiguraţii noştri să acceseze unul din numere de telefon afişate pe site-ul instituţiei (www.cjastm.ro) pentru că pe fiecare serviciu sunt afişate numere de telefon. Rugămintea noastră este ca dacă pe telefonul pe care sună nu răspunde sau este apel în aşteptare sau sună ocupat, să se adreseze unui alt număr de telefon pentru a obţine informaţii”, spune Mariana Marcu, purtător de cuvânt al CJAS Timiş.

Pe site-ul instituţiei sunt afişate toate numerele de telefon la care asiguraţii au acces – în total 16 numere. Lista telefoanelor pe fiecare serviciu o găsiţi aici.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor