Celebra formatie Iris a fost alaturi de timisoreni, impreuna cu Procar Skoda

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
Celebra formatie Iris a fost alaturi de timisoreni, impreuna cu Procar Skoda
ADVERTORIAL – Duminică, la orele serii, la Timişoara a fost programat un concert susţinut de cunoscuta formaţie Iris, împreună cu solistul Cristi Minculescu. Înainte de spectacol, membrii formaţiei rock au venit la sediul dealerului local Procar Centrul Skoda Timişoara pentru a le vorbi clienţilor despre Skoda Superb, nava amiral a mărcii cehe. Muzicienii au avut la dispoziţie, pe durata prezenţei la Timişoara, trei autoturisme din gama Superb.

Duminică a fost rândul Timişoarei să fie gazdă pentru formaţia Iris şi Cristi Minculescu, aflaţi într-un turneu în peste zece oraşe din România, intitulat „Din nou împreună”. În deplasările lor, rockerii au ca partener compania Skoda şi nava amiral a gamei, modelul Superb. Mai precis, ei au la dispoziţie mai multe autoturisme de acest model.

Înainte de concertul timişorean, membri Iris s-au aflat în showroom-ul dealerului local Procar – Centrul Skoda Timişoara. Aici, rockerii s-au întâlnit cu clienţii Procar, le-au destăinuit din tainele formaţiei, dar le-au şi prezentat noua Skoda Superb.

„Este o mare bucurie să anunţăm asocierea Skoda şi a Procar cu această legendă a rock-ului autohton, care este formaţia Iris. Noua Superb este maşina oficială a turneului Iris şi Cristi Minculescu, şi aduce cu sine în prim-plan nava amiral a mărcii Skoda. Noua Superb impresionează printr-un design modern şi atractiv şi rămâne automobilul cu cel mai mare spaţiu interior din clasa sa. Totodată, se caracterizează prin o serie de sisteme noi de asistenţă, care conferă utilizatorilor mai multă siguranţă, mai multă conectivitate, un deziderat al prezentului pe care-l trăim. Toată industria auto este preocupată de el, de a oferi mai mult confort”, a declarat Mihaela Rusu, directorul general al Procar – Centrul Skoda Timişoara.

„Este o alegere foarte fericită această alăturare. Ce pot să spun este că sunt chiar onorat de un asemenea model, pentru că are toate facilităţile. Nu conduc pentru că-mi place foarte mult viteza şi ar avea şi alţii probleme din cauza asta. Este o maşină care nu trebuie schimbată cu altceva”, a declarat, la rândul său, Cristi Minculescu.

În ceea ce priveşte noua Skoda Superb, designul acesteia este inspirat din prototipul Skoda VisionC, proiectul iniţial fiind adus direct de pe linia de producţie. Rezultatul este o maşină care atrage privirile cu liniile sale ascuţite şi masculine. Este o maşină mai echilibrată, mai expresivă şi mai emoţionantă. Noua Superb a obţinut punctaj maxim, de cinci stele, la testele Euro NCAP.

Sistemele de siguranţă sunt numeroase, inclusiv până la nouă airbaguri, o caroserie mai rigidă şi zone de deformare optimizate. Şasiul este unul absolut nou.