Cele mai ieftine si diversificate cauciucuri se gasesc la Ralsi Anvelope Timisoara(P)

Reactualizat la:
Cele mai ieftine si diversificate cauciucuri se gasesc la Ralsi Anvelope Timisoara(P)
Utilizarea unor anvelope de calitate, bine montate şi echilibrate, oferă siguranţa deplină a circulaţiei vehiculelor pe şosele. În plus şi consumul de carburant este mai scăzut dacă anvelopele sunt utilizate corespunzător. Soluţia cea mai bună în domeniul anvelopelor o puteţi găsi la societatea Ralsi. Înfiinţată în 1997, Ralsi are sediul în Timişoara şi activitatea ei constă în comercializarea si montarea anvelopelor pentru autoturisme, autoutilitare, microbuze, autoturisme de teren.

Societatea dispune de un personal de înaltă calificare. Ralsi dispune de stocuri diversificate tipo-dimensionale, modele şi mărci într-un număr de peste 20.000 anvelope. Servirea este promptă, iar serviciile profesionale pentru montaj, echilibrare şi reparare a anvelopelor în cadrul service-ului din Timişoara sunt la cel mai înalt nivel. Colectivul tanăr numără 20 profesionişti.

Service-ul de anvelope ofera urmatoarele servicii: montare, echilibrare, umflare anvelope cu gaz azot, indreptare si sudura jante aliaj si otel si este utilat cu cea mai moderna si performanta aparatura in acest domeniu.

În decursul anilor firma şi-a format un portofoliu de clienţi, persoane fizice şi juridice, care apelează la serviciile societăţii în permanenţă. Aceştia provin din Timişoara şi din toată ţara. Ralsi oferă consultanţă în domeniul anvelopelor şi poate fi partenerul dumneavoastră de încredere.

Toate acestea sunt argumente pentru alegerea firmei timişorene.

Ralsi este una din cele mai mari societăţi de specialitate din partea de vest a ţării.

Dacă achizitionati anvelope de la Ralsi, beneficiaţi GRATUIT de montare, echilibrare, valve noi şi umflare cu azot. Unitatea se află amplasată în Timişoara, str. O Balea nr. 57A.

Taguri: , ,Regulament de plasare a anunturilor