Cele mai bune afaceri ale judetului Timis vor fi premiate la Topul Firmelor

De M. Hoster
Reactualizat la:
Cele mai bune afaceri ale judetului Timis vor fi premiate la Topul Firmelor
An de an, succesul în afaceri este premiat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş la ediţia locală a Topului Firmelor. Tradiţia se respectă, chiar dacă criza încă se simte pe deplin, şi vineri, 15 noiembrie, la Timişoara vor fi recompensate cu diplome şi trofee cele mai bune firme ale anului 2012.

Camera de Comeţ Timiş organizează în data de 15 noiembrie, de la ora 19:00, la Centrul Regional de Afaceri, cea de-a 20-a ediţie aniversară a Topului Firmelor din Judeţul Timiş 2012.

Realizat conform unei metodologii unice şi unitare pe plan naţional, clasamentul pentru Timiş a cuantificat rezultatele a 6.172 de firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, din totalul celor 27.960 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar 2012. Dintre acestea, 1.036 de firme au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, în 6 domenii de activitate, 251 grupe şi 5 categorii de mărime.

Un număr de 88 de firme care s-au clasat pe primele trei locuri în ultimii trei ani vor fi recompensate cu Distincţia de Excelenţă, iar 105 firme care s-au clasat pe primele trei locuri în ultimii cinci ani vor fi distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Zece firme vor fi recompensate cu Diplome pentru excelenţă în activitatea de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe pieţele internaţionale, în cadrul Topului Exportatorilor.

Unităţile de cercetare şi învăţământ şi unităţile de producţie care au dovedit un înalt grad de creativitate în domeniul lor de activitate, în baza datelor puse la dispoziţie de OSIM Bucureşti, vor primi Trofeul Creativităţii.

Aflat la cea de-a 5-a ediție, Topul Instituțiilor de Învățământ Superior, realizat pe două categorii – universităţi de cercetare avansată şi educaţie şi universităţi de cercetare ştiinţifică şi educaţie, consfințeşte locul și rolul pe care universitățile timișene le dețin în elita învățământului academic românesc.

Cei peste 700 de participanţi la eveniment, se vor bucura de momente artistice de excepţie: muzică ambientală cu cvartet de coarde şi un recital extraordinar cu Marcel Pavel. Evenimentul va fi prezentat de Iuliana Tudor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor