Cei mai buni specialisti din domeniul resurselor umane se intalnesc la HR Summit Timisoara

De M. Hoster
2Comentarii
Cei mai buni specialisti din domeniul resurselor umane se intalnesc la HR Summit Timisoara
© TION: Cei mai buni specialisti din domeniul resurselor umane se intalnesc la HR Summit Timisoara
Specialiștii români în domeniul resurselor umane și managementului se întâlnesc în oraşul de pe Bega, pe 23 și 24 aprilie, la HR Summit Timișoara. Pe parcursul celor două zile de eveniment, participanții vor avea ocazia să discute teme captivante și să afle ultimele noutăți din aria de resurselor umane, management și legislație. De asemenea, va avea loc lansarea celui mai nou portal de job-uri din România- Jobus.ro.

Cei peste 120 de participanți pe care organizatorii HR Summit Timişoara estimează să îi aibă prezenți în sală vor avea ocazia să afle cum se realizează procesele de rebranding, talent management, recrutare, retenție și nu numai, în cadrul unora dintre cele mai puternice companii din România.

„Uneori, firmele greșesc pentru că nu abordează în mod structurat diferența între ceea ce atrage un posibil candidat, ce îi stimulează performanța după angajare și ceea ce îl reține pe viitor în companie, cădem prea ușor în clișee non-comerciale în care credem că zona de resurse umane este mai curând o dimensiune artistică sau socială și ignorăm importanța strategică și direct legată de succesul afacerii pe care o pot avea departamentele de resurse umane sau mai specific cele de recrutare”, a declarat Radu Panait, recruitment leader Central Eastern Europe&Russia IBM.

„Prima condiție necesară pentru ca managementul talentelor să poată fi implementat cu succes este aceea de a face parte din strategia de business a companiei, integrat în cultura și practicile acesteia, înțeles și asumat de către management. Iar aceasta înseamnă responsabilizare”, a declarat, în preambulul conferinţei, Roxana Dobrescu, HR Manager Romania&Moldova AVON.

Pe lângă specialiştii din cele două companii, la eveniment vor fi prezenţi şi conducătorii departamentelor de specialitate de la Cargus, Scandia, dar şi alte companii.

HR Summit aduce în acest an, pe lângă formatul nou, evenimente de lansare a unor servicii și produse din domeniul HR. Astfel, la Timișoara, pe 24 aprilie va avea loc lansarea celui mai nou portal de job-uri din România- Jobus.ro.

În ultimii ani, piața de recrutare s-a revigorat datorită creșterii economice. Cu o medie de 30% din personal recrutat prin platformele online de recrutare, mediul digital devine un “must” pentru orice specialist de HR. Într-o statistică facută de Jobvite între companiile din SUA și Europa de Vest, 94% din recruiteri au declarat că intenționează să folosească rețelele sociale și platformele online pentru recrutare. Același studiu spune că 51% din angajați sunt disponibili pentru noi oportunități sau în cautarea unui nou job.
Companiile au redevenit active în căutarea de talente și oameni potriviți pentru pozițiile disponibile, ceea ce duce la lansarea, în cadrul HR Summit, a proiectului Jobus.ro, platforma de recrutare pentru companiile smart. Proiectul se poziționează în zona premium a platformelor de recrutare, urmărind îmbunatățirea funcționalităților existente pe piață.

Cei interesaţi de eveniment pot obţine informaţii suplimentare la adresa de internet www.timisoara.hrsummit.ro. Aici pot găsi programul complet al conferinței și se pot înscrie în cea mai mare comunitate a specialiștilor și managerilor de resurse umane din România.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor