Ce trebuie sa stii cand inchiriezi un microbuz sau miniautocar de la Novum Rent a Car Timisoara

Ce trebuie sa stii cand inchiriezi un microbuz sau miniautocar de la Novum Rent a Car Timisoara
ADVERTORIAL. Orice deplasare sau călătorie de grup are nevoie de o soluție de transport personalizată și avantajoasă. Știi care este cea mai bună opțiune pentru transferul unei delegații de la aeroport, pentru transportul angajaților în interes de serviciu sau în teambuilding, pentru a merge în excursii cu întreagă familie sau cu grupul de prieteni? Soluția numărul 1 pentru deplasările grupurilor de persoane este închirierea unui microbuz sau miniautocar.

Pentru curse interne și internaționale desfășurate pe parcursul unei singure zi sau pe parcursul mai multor zile, Novum Rent a Car Timișoara oferă microbuze cu o capacitate de 19+1 locuri, 20+1 locuri sau miniautocar de 31+1 locuri, la prețuri accesibile.

De ce este avantajos să închiriezi un microbuz/miniautocar pentru transport persoane de la Novum Rent a Car Timișoara?

Pe piața de închirieri mașini, în special cea a serviciilor de transport persoane, există numeroase oferte de tipul rent-a-car potrivite pentru deplasarea grupurilor în scop de business, turistic sau recreativ. Tocmai de aceea, alegerea soluției optime poate fi dificilă.

Serviciile și ofertele Novum sunt gândite astfel încât să răspundă nevoilor clienților, fie că aceștia sunt din mediul de business sau că au nevoie de soluții de transport în scop personal, pentru vacanțe cu familia, grupul de prieteni sau pentru petreceri (nunți, botezuri).

Astfel, toți cei care caută servicii profesioniste de transport persoane pentru grupuri mici și medii, până la 30 de persoane, pot găsi mijloace de transport confortabile la prețuri personalizate.

De ce să închiriezi un microbuz de la Novum Rent a Car Timișoara și nu din altă parte?

1. Prețuri corecte. Cu siguranță, știi că transportul cu microbuzul pentru un grup de 20 de persoane, de exemplu, este mult mai ieftin decât transportul cu trenul sau cu avionul. La Novum Timișoara, însă, găsești pe lângă prețuri prietenoase, oferte fără costuri ascunse, adică siguranță că plătești un preț corect pentru serviciile de care ai nevoie.

2. Colaborări cu o firmă de transporturi cu experiență și prestigiu. Novum Rent a Car Timișoara își tratează clienții cu seriozitate, fapt pentru care beneficiază de feedback pozitiv din partea acestora. Te sfătuim să te ghidezi cu încredere după părerile celor care au folosit deja serviciile noastre de transport! 10.000 de pasageri au călătorit până acum cu mașinile Novum Rent a Car.

3. Servicii de transport personalizate în funcție de necesități. Novum Rent a Car Timișoara oferă tuturor celor care vor să organizeze curse interne și internaționale pentru grupuri de persoane microbuze cu o capacitate de 19+1 locuri, 20+1 locuri sau miniautocar de 31+1 locuri cu șofer, accesibile pentru fiecare tip de itinerar și buget în parte (teambuilding cu firmă sau excursie cu elevii).

4. Confort. Microbuzele și miniautocarele de închiriat sunt dotate astfel încât călătoriile să se desfășoare în condiții excelente. Pe parcursul deplasărilor, călătorii se pot bucură de dotări moderne – dvd player și microfon pentru ghid, scaune confortabile și suficient loc pentru ei și pentru bagaje.

5. Economie de timp. Timpul clienților noștri este prețios, de aceea, oferim promptitudine în negocierea ofertelor de închiriere și suport pe parcursul curselor, atât telefonic (0040 786 120 084), cât și online (www.inchirieriautonovum.ro, www.novumtimisoara.ro)

1

Cu ce se diferențiază Novum Rent a Car Timișoara pe piața serviciilor de închiriere microbuze?

• microbuzele/miniautocarele din flota Novum sunt în stare excelentă de funcționare.
• microbuzele/miniautocarele din flota Novum au absolut toate dotările necesare pentru o călătorie sigură și comodă.
• microbuzele/miniautocarele din flota Novum sunt verificate din punct de vedere tehnic.
• microbuzele/miniautocarele din flota Novum sunt conduse de un șoferi profesioniști cu experiență.
• microbuzele/miniautocarele din flota Novum oferă posibilitatea clienților de a-și crea itinerarii flexibile.

2

Acum, după ce ai aflat tot ceea ce este important despre închirierea unui microbuz sau miniautocar, cu siguranță, știi că următoarea deplasare internă sau internațională de grup se va desfășura în condiții garantate de siguranță și confort, doar apelând la Novum Rent a Car Timișoara: www.inchirieriautonovum.ro, www.novumtimisoara.ro, Facebook: www.facebook.com/RentacarTimisoara, office@inchirieriautonovum.ro, 0786 12 00 86.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !