Care este cea mai buna scoala privata de formare profesionala din zona de vest a tarii?

Care este cea mai buna scoala privata de formare profesionala din zona de vest a tarii?
ADVERTORIAL. Vrei să îți schimbi locul de muncă sau poate vrei să pleci la muncă în străinătate, însă nu ai calificarea necesară pentru a obține o slujbă bine plătită? Primul pas este să te interesezi care este cea mai bună școală de formare profesională din această zonă.

Școala Eurotraining a fost înființată în anul 2006 și este una dintre primele institușii din domeniu acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificare (ANC). În acest moment, în portofoliul instituției de învățământ există 50 de cursuri de calificare în domenii pe cât de diverse, pe atât de căutate de angajatori, cum ar fi: Construcții; Hotelier; Comerț; Gastronomie; Panificație; Industria ușoară; Industria tipografică sau Înfrumusețare.

De asemenea, Școala Eurotraining se adresează și celor cu studii superioare, punând la dispoziția celor interesați cursuri diverse, de la cel de inspector resurse umane, manager de proiect, expert achiziții public sau contabil.

La Școala Eurotraining din Timișoara veți găsi cadre didactice și colaboratori cu o vastă experiență în domeniile pe care le predau, echipa școlii fiind una dintre cele mai pregătite, caracterizată de profesionalism, dedicare și orientare către elevi.

Mai multe informații despre cursurile Școlii Eurotraining din Timișoara puteți găsi pe pagina de web a instituției de învățământ.
Regulament de plasare a anunturilor