Ca in Milano, la Timisoara – intr-un ansamblu rezidential destinat tinerilor – locuinte construite cu bun gust, terase si locuri de parcare

Reactualizat la:
Ca in Milano, la Timisoara – intr-un ansamblu rezidential destinat tinerilor – locuinte construite cu bun gust, terase si locuri de parcare
ADVERTORIAL. Sunteți tineri, aveți o viață activă și vă doriți o oază de liniște în Timișoara, într-o zonă rezidențială? Răspunsul la cerințele dumneavoastră îl dă Ansamblul Rezidențial Milano – un spațiu situat în zona Braytim din Timișoara, care vă oferă locuința ideală. Este o zonă în plină dezvoltare, în Timișoara, care vă poate oferi confortul și apropierea de locul de muncă.

Ansamblul Rezidențial Milano din zona Braytim cuprinde apartamente cu terase largi, dar și locuri de parcare, cu prețuri optime pentru tinerii care acum pășesc în viață și în carieră. Apartamentele sunt cu una sau două camere, în imobile cu parter și două etaje, construite cu rafinament și bun gust.

Ansamblul propune 34 apartamente dispuse în două clădiri diferite, ambele având un regim parter plus două etaje, cu terase largi și spații amenajate în jurul complexului, atât cu destinație practică, cum ar fi locurile de parcare, cât și spații verzi pentru a crea locatarilor o atmosferă exterioară plăcută. Cele 34 de apartamente sunt cu una, două camere și trei camere, fiind în special concepute pentru tineri cu un stil de viață activ, care se zbat să-și construiască o carieră, motiv pentru care și prețurile au fost optimizate astfel încât să fie accesibile acestora. Calitatea materialelor și soluțiile tehnice inovative au dus la o eficiență energetică foarte bună a clădirii, ceea ce se înseamnă costuri de întreținere reduse. Ansamblul Rezidențial Milano este un proiect propus în exclusivitate de agenția Șodolescu Imobiliare Timișoara.

Noua propunere pe piața imobiliară din Timișoara vine în urma unei colaborări între două companii care și-au confirmat statutul de experți în construcții civile, conceperea și amenajarea de spații rezidențiale atât pe plan local, cât și național și internațional. Colaborarea îmbină experiența de mai bine de un secol în amenajări interioare, care vine cu un set de soluții ingenioase și creative pentru o ergonomie perfectă a spațiului, cu atenție la detalii, profesionalismul și cunoștințele tehnice duse la cel mai înalt nivel a expertului în construcții. Prin această colaborare, Ansamblul Rezidențial Milano obține siguranța unei structuri solide, a unei clădiri care din punct de vedere tehnic nu doar că respectă normele, dar vine cu inovații care fac diferența în ceea ce privește durabilitatea și fiabilitatea structurii. În același timp, amenajarea spațiilor interioare, compartimentarea apartamentelor și soluțiile creative pentru optimizarea spațiilor propun cumpărătorului o soluție locativă practică, dar și cu note estetice deosebite.

Prin urmare, drumul între bunul gust specific capitalei europene a modei și locuința de vis este unul scurt la Timișoara. Iar într-o lume în continuă mișcare, drumul scurt devine și cel mai practic. Așa că puteți porni la drum spre noua dumneavoastră casă. Prima Casă se află la doi pași, în ansamblul Rezidențial Milano, din Braytim.

Mai multe detalii puteți găsi atât pe site-ul agenției, cât si pe pagina dedicată ansamblului.
Regulament de plasare a anunturilor