Bojin despre sediul PSD: Si pe un apartament poti sa ceri 200.000 de euro, nu inseamna ca ii si primesti

De B.A.M
Reactualizat la:
5Comentarii
Bojin despre sediul PSD: Si pe un apartament poti sa ceri 200.000 de euro, nu inseamna ca ii si primesti
© TION - Titu Bojin si Nicolae Robu
Liderul PSD Timiş, Titu Bojin, consideră că problema cumpărării sediului din Timişoara în care îşi desfăşoară activitatea social-democraţii a fost pusă greşit. El nu consideră normal ca partidul să plătească suma de 700.000 de euro pentru clădirea din zona Iosefin, valoare ce a rezultat în urma unei noi evaluări cerută de primarul Nicolae Robu. Vor urma negocieri.


Bojin a ţinut să facă un istoric al neşanselor pe care PSD Timiş le-a avut de-a lungul timpului cu sediile pe care le-a ocupat. Liderul PSD Timiş a povestit că, pe lângă sediul de pe C.D. Loga, partidul a mai pierdut o clădire în care a investit bani şi care se afla pe strada Coşbuc.

„Noi am avut prima dată un sediu pe care l-am făcut, l-am amenajat şi l-am pierdut în instanţă. Nu vorbesc de Loga, şi acela l-am pierdut. Vorbesc de sediul de pe Coşbuc. În condiţiile astea ni s-a oferit o suprafaţă de teren în locul acelui sediu pe bulevardul Republicii. După ce am venit cu un proiect, am fost din nou de acord, în modul meu pacifist de a discuta, să dăm şi terenul ăla, după ce am dat şi sediul de pe Loga şi cel de pe Coşbuc şi ni s-a oferit construcţia de aici. Şi ne-am pregătit să o reparăm. Şi a ieşit ce a ieşit. Noi trebuie să plătim chirie după ce am făcut ce am făcut aici. Deci plătim chirie la banii noştri. O să vedem ce vom face”, a spus Bojin.

El nu contestă faptul că negocierile cu executivul Primăriei Timişoara vor începe de la suma de 700.000 de euro, însă i se pare normal ca din aceşti bani să fie scăzute investiţiile pe care PSD le-a făcut în această clădire. Pe de altă parte, Bojin a afirmat că există o diferenţă între valoarea tehnică a unei clădiri şi valoarea de piaţă a acesteia.

„E una să discutăm de o valoare tehnică, care poate fi şi un milion de euro şi alta e o valoare de vânzare. Avem şi casete şi poze şi procese verbale a ceea ce a fost sediul aici. Acest sediu a fost în roşu şi noi am intrat în el şi vedeţi cum e acum. Partidul va plăti suma care va rămâne la primărie. Nu vom plăti suma pentru investiţiile pe care le-am făcut până acum. (…)Dacă vreţi să vindeţi un apartament, poate merită 200.000 de euro, dar dacă nimeni nu dă mai mult de 100.000…”, a mai spus Bojin.

El nu a dorit să spună câţi bani ar fi dispus PSD Timiş să ofere pentru clădirea pe care o ocupă în prezent şi care a fost prima dată evaluată la 100.000 de euro, iar apoi, la cererea primarului Nicolae Robu, a ajuns la o valoare de 700.000 de euro.

„Dacă îmi cere (primarul Nicolae Robu – n.r.) un preţ mai mic şi eu spun acum o sumă mai mare”, a concluzionat Bojin.

Valoarea sediului PSD Timis a crescut de la 100.000 la 700.000 de euro

 5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor