Bilete de tratament pentru pensionarii din Timis

De Valentin Rusu
Bilete de tratament pentru pensionarii din Timis
© TION: Bilete de tratament pentru pensionarii din Timis
Pensionarii din Timiş au la dispoziţie mai multe bilete de tratament de care pot beneficia prin intermediul Casei de Pensii. În această perioadă sunt disponibile bilete la Buziaş, Moneasa ori Geoagiu Băi.

Casa Judeţeană de Pensii Timiş le pune la dispoziţie pensionarilor din judeţ 19 locuri la Buziaș, la Hotel Silvana, un loc la 1 Mai, Hotel Cres, 7 bilete la Moneasa, la Hotel Codru Moma, trei locuri la Geoagiu Băi, Hotel Ceres. Biletele sunt valabile din data de 16, 17 sau 19 februarie 2015.

Pentru a beneficia de acestea, pensionarii trebuie să depună la sediul Casei de Pensii o cerere, copie după trimiterea medicală, un cupon de pensie de pe ultima lună sau adeverință cu venitul brut din ultima lună, precum și cartea de identitate, în original și copie. Programul: luni, marți, miercuri între 8.30 și 16, joi, între orele 8.30 și 18. Adresa: Timişoara, str.Andrei Şaguna, bl. U6.

Criteriile în baza cărora se acordă biletele pentru tratament balnear, în mod gratuit sau cu suportarea unei contribuţii, sunt următoarele:

1. calitatea de pensionar; de asigurat al sistemului public de pensii; de asigurat al sistemului de asigurare pentru accidente de muncă şi boli profesionale sau de beneficiar al prevederilor unor legi speciale;
2. existenţa unei afecţiuni medicale care să necesite tratament balnear, în conformitate cu prevederile legale;
3. numărul locurilor la tratament balnear finanţat din bugetul asigurărilor sociale de stat şi aprobat prin legea anuală;
4. ordinea de depunere a cererilor prin care se solicită bilete de tratament balnear, în limita repartiţiei, pe serii, staţiuni sau unităţi de cazare;
5. domiciliul sau reşedinţa (locuinţa secundară) în România.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor