Benvenuti, un brand cu care pasesti relaxat in fiecare nou sezon

Reactualizat la:
Benvenuti, un brand cu care pasesti relaxat in fiecare nou sezon
ADVERTORIAL. Cu toții ne dorim să pășim relaxat. De cele mai multe ori reușim. Uneori, poate, avem nevoie de ajutor. Avem nevoie de confort, calitate și avem nevoie de pantofii cu care să putem cuceri lumea.

În spatele unei istorii stă, însă, o poveste; o poveste ale cărei rânduri sunt scrise în fiecare zi. E o poveste de succes, clădită prin muncă și pasiune, atent și meticulos, bazată pe parteneriate solide cu firme italiene de prestigiu; majoritatea articolelor care alcătuiesc colecțiile Benvenuti fiind produse de către companii italiene.

Cu fiecare nouă pereche de pantofi vândută, cu fiecare nouă poșeta cumpărată, se mai adaugă noi file într-o carte, pe care dacă o citești, descoperi ceea ce înseamnă Benvenuti.

In concepția celor ce scriu această poveste, reușita este un melanj între produse, servicii și promovarea lor și, mai mult decât atât, este o rețetă în care încerci să descoperi mereu, proporțiile corecte. Dar e o rețetă pregătită, în fiecare nou sezon, cu mult drag, pentru că, în viziunea Benvenuti, business-ul este considerat mai mult decât o simplă relație comercială, este considerat ca o manifestare a atașamentului si devotamentului față de pantofi.

Una dintre prioritățile Benvenuti este dezvoltarea continuă a colecțiilor. Dorința mărturisită este aceea de a putea oferi clienților produse italiene de o foarte bună calitate. Realizarea acestui scop presupune, pe de-o parte, inițierea de noi colaborări cu furnizori care au produse ce se pretează pieței românești, cât și continuarea și dezvoltarea parteneriatelor deja existente.

Aspectele esențiale în dezvoltarea colecțiilor Benvenuti sunt confortul si comoditatea, caracteristici fundamentale și implicite ale unei perechi de pantofi Benvenuti. Astfel că, de fiecare dată, noile colecții sunt axate pe funcționalitate și confort.

Într-o societate în care ritmul alert este un must, confortul a devenit o condiție sine qua non, iar Benvenuti conferă acestor caracteristici, un rol primordial. Plecând de la premisa că, pentru a face față, relaxat, tuturor provocărilor în societatea modernă actuală, ai nevoie și de perechea potrivită de pantofi, designerii Benvenuti iși axează atenția pe dezvoltarea acestor aspecte, de confort și comoditate, în contextul celor mai noi trend-uri ale modei actuale.

Așa se face că, în fiecare an, cu fiecare nouă colecție, odată cu cele mai în vogă tendințe, în Benvenuti regăsești entuziasmulși puțindin sufletul celor care au alcătuit acea colecție. Și tot așa se face că, azi, vorbim despre Benvenuti nu doar ca despre un trend- setter in materie de încăltăminte in Romania, ci despre un concept de succes care a reusit să creeze o legătură indisolubila; Benvenuti a devenit sinonim cu pantofii italieni de calitate; pantofii cu care poți să pășești relaxat.

Așa că nu imi rămâne decât să vă invit să “pășiți relaxat” cu cele mai fresh produse din colecția de încălțăminte și marochinărie Benvenuti de vară 2016!

Mai multe detalii aici și aici.
Regulament de plasare a anunturilor