BeautyBox aduce la Timișoara cel mai performant laser de epilare definitivă

BeautyBox aduce la Timișoara cel mai performant laser de epilare definitivă
© foto: Adrian Panduru
ADVERTORIAL. Soprano Titanium reinventează îndepărtarea părului nedorit și marchează o premieră pe plan mondial în domeniul esteticii. Datorită combinației unice a celor 3 lungimi de undă, a aplicatorului de 4 cm cu sistem de răcire, epilarea definitivă nu a fost niciodată mai eficientă, mai rapidă și mai puțin dureroasă.

Dacă și tu crezi că este momentul să ai întotdeauna o piele mătăsoasă, trebuie să știi că BeautyBox este primul centru de estetică din România care oferă clientelor sale această tehnologie revoluționară, lansată in 2019 de unul dintre liderii mondiali în industria echipamentelor estetice, Alma Lasers.

De ce este Soprano Titanium atât de performant?

Tehnologie 3D

Dispunând de tehnologia sa exclusivă 3D, Soprano Titanium combină cele mai eficiente trei lungimi de undă laser (ALEXANDRITE 755nm, SPEED 810nm, YAG 1064nm) într-un singur aplicator, vizând simultan diferite adâncimi de țesut și structuri anatomice din foliculul pilos. Acest lucru permite ca diferite niveluri ale pielii să fie tratate simultan, rezultatul fiind un tratament mult mai eficient pe termen lung. Soprano Titanium îți asigură o experiență superioară și rezultate mult mai rapide și de durată. Descoperă laserul care te va face să strălucești!ICE, ICE, Baby

Milioane de persoane, în clinici din întreaga lume, beneficiază deja de efectele extraordinare ale Soprano Titanium. Uită și tu de durerea sau disconfortul asociate metodelor vechi de epilare. Soprano Titanium include un sistem revoluționar de răcire, numit ICE Plus, care a fost special creat pentru a menține pielea rece pe toată durata procedurii. Relaxează-te în timpul sesiunii de epilare, iar specialiștii de la BeautyBox se vor ocupa ca pielea ta să devină mai fină și mai mătăsoasă.

Piele fină cât ai spune… Soprano

Un alt beneficiu unic al Soprano Titanium este aplicatorul său Quattro. Acesta permite tratamentul unei zone extinse, scurtând timpul procedurii și făcând întreg procesul de epilare mai confortabil și mai plăcut.

Niciodată procedura de epilare nu s-a încheiat mai repede!

100% sigur Pentru toate fototipurile

Soprano încorporează tehnologia SHR, singura metodă de epilare laser cu rezultate dovedite clinic, total nedureroasă, dar și sigură pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele închise la culoare. Sistemul de încălzire graduală și impulsul laser distrug foliculul păros, întârzie reapariția lui și protejează țesutul din jur.

Acest tratament poate fi realizat în orice perioadă a anului și funcționează perfect pe pielea bronzată, garantând că expunerea la soare după tratament nu va lăsa urme.

Un alt beneficiu unic pe care ți-l oferă Soprano Titanium este aplicatorul creat special pentru zonele mici, imposibil de tratat cu alte aplicatoare, așa cum sunt zona dintre sprâncene, nasul, urechile.

Alege superlativul atunci când vine vorba despre frumusețea ta! Alege Soprano Titanium la BeautyBox, iar până la finalul lunii octombrie beneficiezi de o ofertă exclusivă – 40% reducere la fiecare ședință de epilare: https://www.beautyboxtimisoara.ro/epilare-definitiva-laser
Regulament de plasare a anunturilor