Aveti aparate vechi de care vreti sa scapati? Elevii din Patrula de reciclare va asteapta cu ele la scoli din Timisoara

De Adrian Panduru
5Comentarii
Aveti aparate vechi de care vreti sa scapati? Elevii din Patrula de reciclare va asteapta cu ele la scoli din Timisoara
© Foto: arhivă
Aveți deșeuri electrice de care vreți să scăpați și nu știți ce să faceți cu ele? Nicio problemă! Elevii care fac parte din „Patrula de reciclare” vă vor ajuta. Trebuie doar să aduceți această aparatură la unul dintre punctele unde vă așteaptă elevii din Timiș care fac parte din patrula de reciclare.

Sâmbătă, în 17 și 24 martie, mai multe echipe ale patrulei din Timișoara își deschid porțile pentru locuitorii, firmele și instituțiile din oraș care doresc să predea deșeuri electrice la reciclare.

Sâmbătă, în 17 martie 2018, între orele 10:00 și 16:00, puteți preda deșeurile electrice în următoarele locuri:

Liceul Teoretic “Nikolaus Lenau” – Str. Intrarea Doinei nr.2

Grădiniţa P.P. nr.22 – Str. Semenic nr.8

Grădiniţa P.P. „Planeta Piticilor” Timișoara – Str. Ţebea nr.29

Colegiul Tehnic Energetic „Regele Ferdinand I” – Str. Renaşterii nr.24A

Colegiul Tehnic „Henri Coandă” – Str. Ctin. Brediceanu nr.37

Şcoala Gimnazială nr.21 „Victor Babeș” – Str. Simion Bărnuțiu nr.9

Şcoala Gimnazială nr.18 – Str. Amforei nr.6

Sâmbătă, 24 martie, orele 10:00 – 16:00, sunteți așteptați în aceste locuri, dacă aveți de predat deșeuri spre reciclare:

Grădinița P.P. Nr.23 – Str. Gavril Muzicescu Nr.7-9

Școala Gimnazială nr.13 – Str. Gavril Muzicescu nr.13

Școala Gimnazială nr.30 – Str. Aștrilor nr.13

Grădinița PP Nr.14 – Str. Alexandru Odobescu nr.56A

Școala Generală Nr.4 – Str. Jules Verne nr.64

Școala Generală Nr.25 – Str. Cosminului nr.42

Școala Generală nr.27 – Aleea Gorniștilor nr.3

„Aveți deșeuri electrice mici? Vă așteptăm bucuroși să veniți cu ele la una din școlile noastre. Este și un prilej să ne cunoaștem și să vă mulțumim prin viu grai! Aveți deșeuri electrice mari și grele? Nicio problemă! Trimiteți-le la reciclare direct de acasă sau de la birou, apelând gratuit Tel Verde 0800 444 800 sau completând formularul online www.patruladereciclare.ro/reciclează”, transmit elevii pe pagina de Facebook a acțiunii.

În 2011, în școlile din Timișoara, se lansa proiectul Patrula de Reciclare. Elevii au învățat despre deșeurile electrice, despre cât de mult pot polua mediul înconjurător și despre cum trebuie să le colecteze selectiv. Patrula de Reciclare este cel mai amplu program de educație de mediu și de voluntariat ecologist din țară.

Programul a creat, începând cu lansarea din anul 2011 până la a șaptea ediție 2017-2018, o comunitate de peste 100.000 de elevi și peste 3.500 de cadre didactice, reprezentând tot atâtea unități de învățământ (grădinițe, școli, licee) care promovează colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în toată România. Copiii și profesorii lor au contribuit la colectarea a peste 2.500.000 kg de DEEE în România.

 5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor