Autoritatile nu garanteaza redeschiderea circulatiei la Michelangelo in septembrie

De A. Strugariu
23Comentarii
Autoritatile nu garanteaza redeschiderea circulatiei la Michelangelo in septembrie
Autoritatile nu garanteaza redeschiderea circulatiei la Michelangelo in septembrie
Reprezentanţii Primăriei Timişoara dau asigurări că se face tot posibilul pentru ca circulaţia să fie redeschisă parţial în zona Michelangelo – Piaţa Leonardo da Vinci în ultima parte a lunii septembrie, având în vedere că din toamnă oraşul va fi din nou aglomerat odată cu începerea şcolii şi terminarea concediilor, dar spun că nu există nicio garanţie că se va şi întâmpla acest lucru. „N-aş vrea să se considere că e o mare nerealizare dacă nu vom reuşi…”, afirmă primarul Nicolae Robu.

Autorităţile locale spun că lucrările cuprinse în proiectul de amenajare a Complexului Rutier Michelangelo – construirea unui pasaj rutier subteran pe relaţia bulevardul Corneliu Coposu-bulevardul Vasile Pârvan şi reabilitarea Podul Michelangelo – sunt în grafic. Tablierul podului a fost ridicat la 70 de centimetri pentru ca experţii, care urmează să ajungă la începutul săptămânii viitoare de la Bucureşti la Timişoara din spusele reprezentanţilor municipalităţii, să poată vedea în ce stare se prezintă sistemul de reazeme şi, în funcţie de ceea ce constată, ce lucrări necesită ulterior: dacă trebuie înlocuit sau poate fi recondiţionat.

Oficialii primăriei au anunţat că se încearcă redeschiderea circulaţiei până la sfârşitul lunii septembrie în zona Michelangelo, dar nu există certitudinea că se va putea realiza acest lucru.

„Noi facem tot posibilul ca în ultima parte a lunii septembrie să deschidem circulaţia aici. Nu pot aduce garanţii că vom şi reuşi, pentru că lucrarea este foarte complexă, pot apărea oricând elemente neprevăzute, dar este important că aici se munceşte cu o seriozitate maximă, se lucrează zi şi noapte la propriu, se lucrează şi în weekend (…) Se munceşte tocmai pentru a nu ţine oraşul încurcat mult timp, dar un anumit interval de timp trebuie pentru o lucrare atât de complexă. În septembrie, noi încercăm să dăm drumul circulaţiei peste pod. Încercăm, dar în ultima parte a lui septembrie. N-aş vrea să se considere că e o mare nerealizare dacă nu vom reuşi, pentru că în graficul de contractare a lucrării nu este prevăzut ca la sfârşitul lunii septembrie să dăm drumul circulaţiei peste pod. Stadiul lucrărilor este foarte bun”, a afirmat primarul Nicolae Robu.

Intenţia autorităţilor este de a redeschide traficul pe relaţia bulevardul Michelangelo – strada Cluj, respectiv dinspre Aleea FC Ripensia spre bulevardul Michelangelo. Lucrările la Complexul Rutier Michelangelo trebuie finalizate în decurs de un an de-acum înainte. Proiectul este realizat pe fonduri europene.

A inceput operatiunea de ridicare a Podului Michelangelo. In toamna se redeschide circulatia23Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor