Artistii, bucatarii si psihologii atrag in Timis cei mai multi fani pe Facebook

De M. Hoster
Artistii, bucatarii si psihologii atrag in Timis cei mai multi fani pe Facebook
Doi artişti din lumea muzicii moderne, o pagină din domeniul psihologiei, alta a fanilor domeniului culinar, o pagină de prezentare a oraşului Timişoara sau cea oficială a Iulius Mall. Acestea sunt cele mai vizitate destinaţii de pe Facebook din judeţul Timiş. În ceea ce priveşte Timişoara, oraşul este pe locul patru în România în ceea ce priveşte numărul total de conturi existente.

Românii sunt tot mai mult absorbiţi de mirajul Facebook. Se împrietenesc, se ceartă, se bârfesc, învaţă lucruri noi, toate în lumea virtuală a portalului de socializare. În număr tot mai mare. O dovedesc cifrele statistice, acestea spunând că numărul de utilizatori români ai Facebook a crescut în anul 2013 cu 25%, creştere apropiată faţă de 2012 – 27%, în timp ce în 2011 numărul lor crescuse cu 83%.

Din cei şapte milioane de utilizatori români de Facebook, 6.571.780 (93,88%) şi-au setat oraşul în profil. Bucureştiul are, în continuare, cei mai mulţi utilizatori ai reţelei Facebook în România, 1.439.220, însă cifra lor reprezintă acum doar 21,9% din totalul utilizatorilor care şi-au setat oraşul în profil, faţă de 25,77% în urmă cu un an (1.293.100 utilizatori în ianuarie 2013, 25,77% din total). Urmează Cluj Napoca, Iaşi, şi Timişoara. Oraşul de pe Bega peste 260.000 de utilizatori, peste 87% dintre totalul navigatorilor Facebook din Timiş.

 Doi cântăreţi şi psihologii, topul paginilor cu cei mai mulţi fani din Timiş

Pagina de Facebook a cântăreţei Kamelia e cea mai apreciată din Timiş. 470.925 de oameni au dat like pe această pagină. Urmează un alt cântăreţ, Nane, cu 189.625 de fani. Pe trei, poate o surpriză, o pagină denumită Trust Me, I’m a “Psychologist”, un loc unde oamenii sunt invitaţi să descopere ce e psihologia, cum ajută aceasta, dar unde găsesc şi tot felul de jocuri, articole de specialitate în domeniu sau glume cu subiect… psihologii. 139.470 de utilizatori au dat like pe această pagină. O altă pagină interesantă, aflată la bătaie cu pagina psihologilor, este una destinată nu minţii, ci stomacului. Este vorba de Cucina Bănăţeană, o pagină înfiinţată pentru a aduna şi oferi spre cunoştinţă celor doritori reţete culinare bănăţene.

Lista integrală a paginilor de top o puteţi găsi la adresa http://timis.facebrands.ro/

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !