Arnold Schwarzenegger este invitat la Timisoara

De M. Hoster
6Comentarii
Florin Teodorescu
Florin Teodorescu
Unul dintre cei mai cunoscuţi culturişti, devenit vedetă la Hollywood, Arnold Schwarzenegger, a fost invitat să ia parte la unul dintre cele mai importante concursuri organizate la Timişoara: Mister Universe.

Toamna lui 2013 va aduce la Timişoara competiţia pentru desemnarea Mister Universe (WABBA). Este unul dintre cele mai importante concursuri de culturism ţinute pe aceste meleaguri. Pe lista invitaţilor la eveniment se află şi cunoscutul Arnold Schwarzenegger.

Iniţiativa competiţiei aparţine cunoscutului şi inimosului culturist timişorean Florin Teodorescu. Evenimentul gândit de timişorean este unul mai complex şi ar urma să aibă loc împreună cu deja consacrata competiţie Cupa Libertăţii. Anul 2013 înseamnă cea de a 25-a ediţie a concursului, o competiţie care ţine sus ştacheta culturismului local şi naţional.

Practic, va fi un regal de culturism,  un maraton cu ocazia celei de-a 25-a ediţii de la primul concurs Cupa Libertăţii – Memorial Vasile Balmuş (februarie 1990). O tradiţie care durează din anii ’90, neîntreruptă, iar acum a ajuns la ediţia cu numărul 25. „A 25-a ediţie a Cupei Libertăţii coincide exact cu Noaptea Campionilor Culturişti Profesionişi şi Arnold Classic. Toate cele trei concursuri au aceleaşi număr de ediţii”, a declarat Florin Teodorescu. S-a ajuns la ediţia 25 în 23 de ani deoarece la început au fost făcute chiar două ediţii într-un an”, a continuat culturistul.

Pe lista invitaţilor la competiţia din acest an este şi celebrul Arnold Schwarzenneger. Celebrul culturist şi fost guvernator al Californiei are o statuie în mărime naturală în faţa Sălii Constantin Jude din Timişoara, în celebrul ansamblu disputat cu primăria.

Teodorescu a anunţat că pe lista invitaţilor mai figurează Lenda Murray, câştigătoare a Ms. Olympia de 8 ori, şi Frank Zane, câştigător în faţa lui Arnold a titlului de Mister Olympia, în anii `70, un veteran al culturismului. Amândoi au, de asemenea, statui în faţa Sălii Olimpia (Constantin Jude) din „O dată cu cei doi culturişti îi voi face invitaţie şi lui Arnold. Vin cei doi mari culturişti, iar unul este rivalul lui, poate Arnold va accepta invitaţia. Nefiind guvernator, poate acum are timp. Arnold a fost în Europa anul trecut. A venit în Spania, în toamna anului 2012, la concursul Arnold Classic, în noiembrie 2012″, a mai declarat Teodorescu.

Revnind la Cupa Libertăţii aceasta va avea două locuri de desfăşurare, aşa cum a fost în ultimii ani, una la Lugoj, a opta ediţie, şi una la Timişoara, unde este cea de-a 25-a ediţie. Varianta timişoreană se va supramune cu un alt concurs, de această dată mult mai celebru, Mister Universe. Acesta este programat la finalul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie 2013. La eveniment sunt aşteptaţi culturişti din 25 de ţări. „Vreau să-i chem şi pe toţi cei care au câştigat cele 25 de competiţii ale Cupei Libertăţii – Memorial Vasile Balmuş. La eveniment vreau să fie reprezentate şi alte sporturi: auto-apărare, judo, skandenberg, powerlifting, aerobic, step aerobic”, a mai declarat Florin Teodorescu.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor