Aproape 6.000 de elevi din Timis, in examen

De Adrian Panduru
Aproape 6.000 de elevi din Timis, in examen
După ce elevii din clasa a 2-a și a 4-a au trecut de evaluările de la final de an, acum a venit rândul elevilor de clasa a 6-a să intre în examen. Miercuri, 10 mai, începe evaluarea elevilor de clasa a 6-a, cu primul examen, la Limbă și comunicare.

În Timiș, 5.942 de copii de clasa a 6-a încep examenele, miercuri, 10 mai. Prima probă pe care o dau elevii la Evaluarea competențelor fundamentale la finalul clasei a 6-a este cea la Limbă și comunicare. Evaluarea continuă în 11 mai, cu examenul la Matematică și Științe ale naturii.

Sălile în care se susţin examenele sunt, de regulă, cele în care elevii îşi desfăşoară activitatea în mod curent. Rezultatele obţinute nu se înregistrează în catalogul clasei, fiind valorificate la nivelul unităţii de învăţământ, prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare şi prin informarea părinţilor/reprezentanţilor legali ai elevului asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate.

Rezultatele îi vor ajuta atât pe copii şi părinţi, cât şi pe profesori, să evalueze stadiul pregătirii elevilor.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !