Aproape 4.500 de cereri pentru clasa pregatitoare in Timis. Scolile cu cele mai multe solicitari

De Adrian Panduru
Aproape 4.500 de cereri pentru clasa pregatitoare in Timis. Scolile cu cele mai multe solicitari
Prima etapă a înscrierilor pentru clasa pregătitoare continuă. Mai sunt câteva zile până când această etapă se va încheia, iar în județul Timiș au fost deja depuse aproape 4.500 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare.

Prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare se derulează până în data de 16 martie, urmând ca în 22-23 martie să aibă loc afişarea în unităţile de învăţământ şi pe site-urile inspectorarelor şcolare a listei copiilor înscrişi după prima etapă.

Până acum, în prima etapă, în Timiș au fost depuse 4.479 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare. Pentru anul școlar 2017-2018, în județ sunt propuse 268 de clase pregătitoare pentru 5.902 de copii.

Din cele 4.479 de cereri depuse, cele mai multe s-au înregistrat la Școala nr. 30 din Timișoara (210 solicitări), urmată de Școala Gimnazială nr. 24 – 166 de cereri, Școala Gimnaziala nr. 7 Sfînta Maria – 160 de cereri, Colegiul Național Bănățean – 147 de cereri, Liceul Nikolaus Lenau – 146. Școala nr. 19 – 139 de cereri și Liceul Grigore Moisil – 134.

O situație completă a înregistrării cererilor în Timiș puteți găsi în documentul atașat.

A doua etapă de înscriere în clasa pregătitoare se va derula în perioada 24 – 30 martie. Dacă după prima etapă, copiii nu sunt cuprinşi în nicio unitate de învăţământ, părinţii vor completa o nouă cerere de înscriere, repartizarea urmând să se facă pe locurile rămase disponibile după prima etapă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !