Aproape 300.000 de euro pentru amenajarea Camerei 30 din Primaria Timisoara

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:
Aproape 300.000 de euro pentru amenajarea Camerei 30 din Primaria Timisoara
Camera 30 din Primăria Timișoara, care găzduiește Biroul Evidența Patrimoniului, va fi reamenajată cu 1,26 milioane de lei, adică cu peste 280.000 de euro.

Consilierii locali vor adopta, la ședința programată pentru săptămâna viitoare, o parte din documentația necesară (n.r. D.A.L.I. + P.T. + A.C.) pentru modernizarea Camerei 30 din instituția de pe C.D. Loga, întocmită de firma PRODAO-ING. Urmează elaborarea Proiectului Tehnic și a Documentației de Execuție.

Potrivit proiectului de hotărâre care va ajunge pe mesele consilierilor locali, valoarea totală a investiției este de 1,26 milioane de lei, cu tot cu TVA, din care construcții montaj C+M 1 milion de lei.

„Conform D.A.L.I., se propune exploatarea situației existente referitoare la înălțimea camerei 30, prin reamenajarea acestui spațiu în sensul construirii unui planșeu ce va împărți pe verticală volumul existent în două volume, a recompartimentării spațiilor nou rezultate și a construirii scării de acces cu finalitatea dublării practic a suprafeței de lucru existente în prezent, fapt ce va duce la satisfacerea unei părți din cerința de spațiu necesar activității funcționarilor publici, precum și la încadrarea obiectivului în politica de investiții locale referitoare la optimizarea și îmbunătățirea activității funcționarilor publici”, se arată în proiectul de hotărâre.

Suprafața construită desfășurată a Camerei 30 este de 401,7 metri pătrați. Lucrările vor costa, conform estimărilor, 1,26 de milioane de lei, iar șantierul ar urma să fie deschis vreme de opt luni. Finanțarea se face din bugetul local.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor