Angajatii de la AJOFM Timis sarbatoresc organizand Ziua portilor deschise

De M. Hoster
Angajatii de la AJOFM Timis sarbatoresc organizand Ziua portilor deschise
© TION - AJOFM Timis
Angajaţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă vor sărbători marţi, 10 decembrie, Ziua Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Evenimentul se va desfăşura, concomitent, atât la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş. Iar cum se poate sărbători mai bine: împreună cu „clienţii”, cu cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, prin intermediul unei acţiuni de genul Ziua porţilor deschise.


Pentru realizarea obiectivelor sale, AJOFM Timiş implementează politici şi programe de ocupare a forţei de muncă, furnizează servicii de prevenire a şomajului, servicii de formare profesională, de informare, consiliere şi orientare profesională, servicii de mediere a forţei de muncă în ţară şi străinătate, asigură stabilirea, plata şi evidența drepturilor băneşti suportate din bugetul asigurărilor pentru şomaj, organizează evenimente privind selecţia şi plasarea forţei de muncă, subvenţionează locuri de muncă pentru categorii defavorizate de şomeri încadraţi în muncă, acordă stimulente financiare şomerilor care s-au încadrat în muncă, implementează proiecte cu finanţare europeană legate de piaţa muncii şi modernizarea serviciului public de ocupare, coordonează alte măsuri active în vederea creşterii gradului de ocupare din judeţul Timiş.

„ Activitatea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Timiş se măsoară în rezultate, iar rezultatele se obţin numai atunci când persoana care cere ajutor găseşte locul de muncă dorit. Acum la împlinirea a 15 ani de activitate, putem să vorbim de un Serviciu Public de Ocupare, de o instituţie preocupată de furnizarea serviciilor de ocupare a forţei de muncă atât cetăţenilor cât şi angajatorilor, de consiliere, formare şi reconversie profesională, adică o instituţie preocupată de cetăţeanul aflat în căutarea unui loc de muncă.
Angajarea nu înseamnă numai a oferi locuri de muncă, ci promovează și demnitatea, independența, realizarea și inovația. Implicarea instituţiei noastre în atingerea acestui deziderat este totală, atât pe plan intern cât şi extern, atât online cât şi offline.
Suntem mândri de rezultate şi conştienți că fără dăruire şi profesionalism, fără un efort comun al tuturor factorilor implicați, nu puteam să avem proiecte europene implementate, evenimente de succes, sistem online exemplu de bune-practici, invitații în țară şi în străinătate, alte activități specifice.
Rezultatele ne dau încredere să abordăm viitorul cu demnitate şi hotărâre, că ne putem atinge obiectivele, că putem asigura un echilibru între cererea şi oferta de locuri de muncă”, a declarat înaintea acţiunii, Georgiana Grigorie, directorul AJOFM Timiş.

„Ziua Porţilor Deschise” va avea loc marţi, 10 decembrie 2013, între orele 11-13 la sediul Agenţiei din Timişoara, b-dul Republicii, nr.21, dată ce marchează ziua aniversară a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Cei interesaţi pot vizita între orele 11-13 sediul instituţiei din Timişoara şi pot afla informaţii utile pentru dezvoltarea lor profesională şi facilitarea accesului pe piaţa muncii.

Foto: AJOFM Timis0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor