Angajari la Primaria Timisoara. Administratia Robu cauta sase consilieri

De Roxana Deaconescu
3Comentarii
Angajari la Primaria Timisoara. Administratia Robu cauta sase consilieri
© TION: Angajari la Primaria Timisoara. Administratia Robu cauta sase consilieri
E nevoie din nou de funcționari la Primăria Timișoara. Municipalitatea organizează noi concursuri pentru ocuparea posturilor vacante. Se caută șase oameni cu experiență.

Probele scrise au loc în 19 noiembrie, respectiv 8 decembrie. Administrația Robu caută doi consilieri pentru Compartimentul Servicii Informatice, unul pentru Biroul Baze Sportive, altul pentru Serviciul Buget, unul pentru Biroul Relații Internaționale și încă unul pentru Biroul Școli.

Pentru două posturi de consilier superior la Biroul Baze Sportive/ Compartiment Sport și Compartimentul Servicii Informatice/ Compartiment de Servicii Informatice și de Comunicații, dosarele se pot depune până în 16 noiembrie, proba scrisă urmând să aibă loc în 19 noiembrie, la ora 10:00, la sediul primăriei. Cine vrea să ajungă consilier superior în cadrul Biroului Baze Sportive/ Compartiment Sport trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea Științe Inginerești, o experiență de minimum nouă ani, dar și cunoștințe de calculator nivel mediu în Word și Excel. Viitorul consilier superior pentru Compartimentul Servicii Informatice/ Compartiment de Servicii Informatice și de Comunicații are nevoie de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea Științe Inginerești, o experiență de minimum nouă ani, precum și cunoștințe de calculator nivel mediu în Word și Excel.

Candidații trebuie să aibă la dosar mai multe documente: o copie după actul de identitate, formular de înscriere, copii după diplomele de studii și după alte acte care atestă efectuarea unor specializări, copie după carnetul de muncă sau adeverință care să ateste vechimea în muncă, cazier judiciar, adeverință care să ateste starea de sănătate corespunzătoare și o declarație pe propria răspundere sau adeverință care să ateste că nu a desfășurat activități de poliție politică.

Pentru celelalte posturi, proba scrisă este programată pe 8 decembrie, la ora 10:00, iar dosarele pot fi depuse până în 25 noiembrie.

Viitorul consilier cl. I gradul superior de la Serviciul Buget trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă și studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Economie. Trebuie să știe să lucreze în Word și în Excel la nivel mediu și să aibă o experiență de minimum nouă ani. Cine dorește să fie consilier cl. I gradul asistent la Biroul Relații Internaționale are nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă și de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalenta, specializarea Economie. Trebuie să știe să lucreze în Word și în Excel la nivel mediu și să aibă o experiență de muncă de minimum un an. Candidații pentru postul de consilier cl. I gradul principal pentru Compartimentul Școli are nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă și de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Economie. Și acesta trebuie să știe să lucreze în Word și în Excel la nivel mediu, precum și să aibă o experiență de minimum cinci ani.

Viitorul consilier cl. I gradul superior de la Compartimentul Servicii Informatice/ Compartiment Servicii Informatice și de Comunicații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea Științe Inginerești. De asemenea, are nevoie de o experiență de minimum nouă ani și trebuie să știe să lucreze în Word și Excel, nivel mediu.

Dosarul trebuie să cuprindă copia actului de identitate, formular de înscriere, copii după diplomele de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, copia carnetului de muncă sau adeverință care să ateste vechimea în muncă și, după caz, în specialitate, cazierul judiciar, adeverință care să arate starea de sănătate corespunzătoare, precum și o declarație pe propria răspundere sau adeverință care să ateste că nu a făcut poliție politică.

Mai multe informații suplimentare se pot obține la sediul primăriei și la numărul de telefon 0256.408.352 sau pe site-ul instituției.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor