Alegeri la Colegiul Medicilor Timis (P)

Reactualizat la:
Alegeri la Colegiul Medicilor Timis (P)
Colegiul Medicilor din România, Colegiul Medicilor Timiş organizează alegeri pentru organele de conducere. Alegerile sunt pentru membrii în Consiliul Colegiului Medicilor Timiş, reprezentanţi în Adunarea Generală a Colegiului Medicilor din România, membrii în Comisia de Cenzori.

Comisia Electorală Judeţeană a Colegiului Medicilor Timiş, informează membrii colegiului faptul că vor avea loc alegeri pentru membrii în Consiliul CM Timiş, reprezentanţi în Adunarea Generală a CMR şi membrii în Comisia de Cenzori în perioada 2-3.12.2011. În perioada 7.11-21.11 se pot depune candidaturi, personal la secretariatul colegiului str.Independenţei, nr.10, Timişoara, tel:/fax:/0256-494922.

Declaraţia de candidatură va fi dactilografiată si va cuprinde: a) numele şi prenumele, domiciliul, specialitatea şi gradul profesional şi, acolo unde este cazul, titlul ştiintific; b) mandatul sau mandatele pentru care întelege să candideze; c) funcţiile pe care le deţine în alte organisme statale, administrative, sindicale ori profesionale; d) menţionarea obligatorie dacă a avut sancţiuni din partea colegiului, sancţiuni care să nu fie radiate la data depunerii candidaturii; e) data şi semnătura.

Alegeri le vor avea loc în perioada 2.-3.12.2011, în Amfiteatrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, de la ora 8:00 la 20:00.