Alege sa fii fericit!

De Lavinia Bratu
Reactualizat la:
Alege sa fii fericit!
Să-ți dorești ceva cu putere, cu adâncime și din toată simțirea are o acțiune magică. Când începi să asculți, să respecți și să urmezi aceste dorințe, toate te vor duce în direcția unei vieți minunate, așa cum poate ți-o și imaginezi uneori.

”Așteaptă-te la ce e mai bun; transformă problemele în oportunități; nu te mulțumi cu starea actuală. Concentrează-te asupra locului în care vrei să ajungi, nu asupra stării din care pleci. Și, cel mai important, alege să fii fericit știind ca aceasta este o atitudine, un obicei care se dobândește prin exerciții zilnice.” – Denis Waithley

Habar nu ai cum este adevărata ta viață, în libertate! Trăiești atât de mult pe ”pilot automat” uitând, în mod paradoxal, să mai fii creativ sau prezent în propria viață. Este atât de simplu așa! Pe ”pilot automat” înseamnă că toate comenzile sunt setate și tot ce ai de facut nu mai necesită să gândești. Toate de desfășoara de la sine, am zice… Ca să renunți de bună voie la ”pilotul automat” înseamnă să fii dispus a face ceva pentru viața ta și primul lucru este să devii ATENT. Îți trebuie ceva curaj, chiar tupeu să faci asta!

De cele mai multe ori nu reușești în viața ta pentru că te oprești prea devreme. Ești, de multe ori, la un pas de a realiza ceea ce-ți dorești și nu ai încredere că poți merge mai departe. Ești condiționat SĂ FACI mereu lucruri, tot feluri de lucruri ce îți consumă foarte multă energie. Acesta este un obicei. Și, ceea ce faci, faci automat, ghidat de acele gânduri, de acele tipare, de acele comportamente obișnuite. De prea multe ori ajungi să spui cu regret: “nu știu de ce am facut asta, nu stiu de ce am zis asta”… Un obicei nou este SĂ ÎNVEȚI “SĂ FII” sau, mai bine zis, să te obișnuiești A FI ATENT la cine ești, înainte să faci ceva!

Atunci când decizi să aduci schimbare în viața ta, pornești într-o aventură incitantă, în care descoperi noi valori, descoperi ceea ce este cu adevărat important pentru tine, pentru viața ta. Iar atunci când devii CURIOS cu privire la viața ta, ai puterea să o faci mai bună. Doar când capeți curajul de a axplora propriul potențial, doar atunci ai șansa să-ți descoperi harul/menirea/vocația ta pe acest pământ! Mai apoi, este logic să te gândești că..

Ceea ce obții de la viață este direct proporțional cu ceea ce investești în ea.

Descoperă-ți mereu noi abilități, găsește-ți propriul mod de a acționa asupra acestora, învață în permanență ceva nou, explorează lumea ta interioară; fii performant toată viața în pregătirea profesională. Această înseamnă să trăiești o viață în libertate.

Fii mai relaxat și zâmbește anul acesta mai mult. Învață să râzi și de tine!Nu te mai lua tot timpul așa în serios! Nu ai cum să fii perfect, chiar dacă faci tot ce-ți stă în putere. Scapă de chinul acesta al perfecțiunii. Eliberează-te de stres și fii preocupat de felul în care trăiești. Fii atent la tine, ai curajul să ieși din zona ta de confort. Doar așa vei descoperi adevărata libertate!

An Nou Fericit!

Citat-Carte-IV-600x280
Regulament de plasare a anunturilor