Agenda Sportiva a Timisoarei, finantata cu 2 milioane de lei in 2017. Se pot depune proiecte la primarie

De Roxana Deaconescu
1Comentariu
Agenda Sportiva a Timisoarei, finantata cu 2 milioane de lei in 2017. Se pot depune proiecte la primarie
Liber la depunerea de proiecte pentru sport. Primăria Timișoara pune la dispoziția structurilor sportive, asociațiilor sau fundațiilor 2 milioane de lei nerambursabili, pentru organizarea de manifestări sportive care vor avea loc în perioada iunie – decembrie.

Proiectele se pot trimite până în 15 mai, la sediul Primăriei Timișoara, Bd. C.D. Loga nr. 1, camera 12.

Conform legii, pot primi bani de la primărie persoanele juridice fără scop patrimonial, adică structurile sportive, asociațiile sau fundațiile, care îndeplinesc condițiile prevăzute Legea 350/2005 și de Regulamentul privind regimul finanțărilor nerambursabile acordate de la bugetul local, pentru proiecte de activitate sportivă, aprobat prin HCL 436/2015.

„Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă a proiectelor din domeniile sport pe anul 2017 este prevăzută în Regulamentul privind regimul finanțărilor nerambursabile acordate de la bugetul local. Sursa de finanțare: bugetul local al municipiului Timișoara. Suma alocată de către Consiliul Local pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor de sport din programele naționale «Promovarea sportului de performanță» și «Sportul pentru toți» este în cuantum de 2 milioane de lei”, spun reprezentanții municipalității.

Pentru că procedura nu poate fi făcută înainte de adoptarea bugetului local și înainte de publicarea acestuia în Monitorul Oficial, pot fi finanțate doar manifestările care vor avea loc în perioada iunie – decembrie 2017.

Documentația pentru elaborarea și prezentarea propunerii de proiect poate fi găsită pe site-ul primăriei, la Agenda sportivă. AICI veți găsi și informații cu privire la ce condiții trebuie să îndeplinească structurile sportive care pot depune proiecte.

Mai multe informații se pot obține de la Biroul Sport-Cultură – Compartiment Sport din cadrul Primăriei Timișoara. Propunerile vor fi analizate în 16 mai, începând cu ora 10, de către o comisie de evaluare și analiză. La sfârșitul lunii mai ar trebui să se cunoască deja Agenda sportivă a Timișoarei.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor