Admitere 2012. Peste 400 de elevi din Timis vor fi admisi la liceu cu medii sub cinci

De Marcela Sferlea
Reactualizat la:
1Comentariu
Peste 400 de elevii din Timis vor fi admisi la liceu cu medii sub cinci
Peste 400 de elevii din Timis vor fi admisi la liceu cu medii sub cinci
Peste 400 de elevi din Timiş vor intra la liceu cu media de admitere mai mică de cinci. În judeţ  avem însă şi doi elevi din Timişoara care au media de admitere 10.

De joi aproape 5000 de elevi din Timiş  care au susţinut Evaluarea Naţională  sunt aşteptaţi să-şi completeze fişele de înscrie pentru admiterea la liceu. Nota obţinută la Evaluarea Naţională reprezintă jumătate din media de admitere. Cealaltă jumătate reprezintă media generală a tutoror rezultatelor obţinute în clasele V-VIII. Doar din acest motiv mediile de admitere ale elevilor sunt mai mari, după ce la Evaluarea Naţională în Timiş la matematică şi limba română mii de elevii au primit note mai mici de cinci.

În judeţul Timiş, mai mult de 400 de elevi vor intra la liceu cu o medie de admitere mai mică de cinci. Cea mai mică medie de admitere este 3.43, a unui elev de la Şcoala cu clasele I-VIII Saravale. La polul opus există însă şi 600 de elevi din Timiş cu medii de admitere între 9 şi 10. Două eleve din Timişoara, una de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” şi încă una de la Colegiul Bănăţean au demonstrat că sunt cele mai bune absolvente de clasa a VIII-a din judeţ şi au media de admitere 10.

Fişele de înscriere pentru admitere se pot completa până în data de 8 iulie. Ele se completează la şcoala unde candidatul a absolvit clasa a VIII-a. Elevii sunt sfătuiţi să completeze fişele cu mare atenţie la codurile unităţilor de învăţământ unde vor să-şi continue studiile pentru a evita eventualele contestaţii, dar şi să treacă cât mai multe opţiuni pe fişă. Prima etapă de repartizare computerizată va avea loc în 14 iulie.

S-au afisat rezultatele la Evaluarea Nationala in Timis. Vezi notele online!

Mii de note sub cinci la Evaluarea Nationala in Timis1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor