Mii de note sub cinci la Evaluarea Nationala in Timis

De M.S.
Mii de note sub cinci la Evaluarea Nationala in Timis
Mii de note sub cinci la Evaluarea Nationala in Timis
La Evaluarea Naţională elevii din Timiş au fost mai bine pregătiţi la limba şi literatura română decât la matematică. Mai mult de 1100 de elevi au obţinut note sub cinci la limba română, în vreme ce la matematică numărul acestora depăşeşte 2800. La Evaluarea Naţională în Timiş au fost evaluaţi în jur de 5000 de elevi.

La limba română 193 de elevi au obţinut note între 1-1,99. Cele mai multe note sunt între 7-7,99. 895 de elevi se încadrează în acest punctaj. La matematică 551 de elevi au obţinut note între 1-1,99. La acestă materie însă cei mai mulţi candidaţi, 850, au obţinut note între 2-2,99. Totodată în Timiş există şi 23 de note de 10 la limba română şi 80 de note de 10 la matematică. „Putem observa ca la limba şi literatura română ponderea cea mai mare a notelor se plaseză între 5-9,99, iar în cazul matematicii, ponderea cea mai mare este între 1 şi 5. La o primă analiză, se poate înţelege de aici că elevii au fost mai bine pregătiţi la limba şi literatura română. Este interesantă însă comparaţia cu numărul de lucrări evaluate cu 10 la cele două discipline, la română sunt 23 de note de 10 pe când la matematică 80”, ne-a spus Mariea Ştefan, inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Timiş. Tot, vineri, elevii nemulţumiţi de notele obţinute au putut depune constestaţii. Rezultatele finale se vor afişa luni.

S-au afisat rezultatele la Evaluarea Nationala in Timis. Vezi notele online!

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor