ACS Poli Timisoara a fost obligata sa plateasca drepturile banesti datorate lui Popovici si Lazar

De Marcel Hoster
Reactualizat la:
2Comentarii
ACS Poli Timisoara a fost obligata sa plateasca drepturile banesti datorate lui Popovici si Lazar
© Foto: arhiva
Disputa financiară dintre ACS Poli Timişoara şi jucătorii Alexandru Lazăr, respectiv Alex Popovici a primit, în sfârşit, o decizie din partea Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL). Iar soluţia emisă era una aşteptată: clubul a fost obligat să le plătească celor doi fotbalişti drepturile financiare restante.


Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor a decis în cazurile iniţiate de Lazăr şi Popovici împotriva celor de la ACS Poli Timişoara. Cei doi solicitaseră plata datoriilor restante pentru activitatea depusă în cadrul echipei. După mai multe amânări, cei doi au avut câştig de cauză şi clubul timişorean este obligat să le plătească restanţele.

„Admite cererea reclamantului așa cum a fost formulată. Constată încetarea raporturilor contractuale, prin acordul părților, începând cu data de 02.03.2016. Obligă pârâtul la plata drepturilor financiare restante și la plata taxei de procedură”, este decizia în cazul lui Alexandru Lazăr.

Tânăr de perspectivă, venit la Timişoara de la Viitorul lui Hagi, el a fost accidentat aproape tot sezonul. În ceea ce priveşte clubul, problema a fost relativ rezolvată, în sensul că jucătorul a acceptat să-şi rezilieze deja contractul cu ACS Poli. Deci, el nu mai trebuie să primească bani şi după această dată.

În ceea ce-l priveşte pe Alex Popovici, acesta nu şi-a reziliat încă înţelegerea cu clubul timişorean, deci trebuie plătit în continuare până ce contractul său expiră sau se ajunge la o înţelegere pe cale amiabilă pentru terminarea acestuia.

„Admite cererea reclamantului. Obligă pârâtul la plata drepturilor financiare restante, prima de obiectiv și taxa de procedură”, este decizia CNSL în cazul său.

În ambele decizii se poate depune recurs de către părţile implicate. În cazul în care banii nu sunt plătiţi, există chiar şi riscul apariţiei unor penalizări asupra clubului bănăţean.

Alte articole pe aceeași temă:

Problemele financiare devin vizibile la ACS Poli Timisoara. Popovici a reclamat clubul

Se ingroasa gluma salariilor neplatite la ACS Poli Timisoara. Patru jucatori au reclamat clubul2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor