A treia oara in 3 ani. Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Timis s-a mutat intr-un nou sediu

De Valentin Rusu
Reactualizat la:
5Comentarii
A treia oara in 3 ani. Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Timis s-a mutat intr-un nou sediu
© TION - A treia oara in 3 ani. Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Timis s-a mutat intr-un nou sediu
A treia oară e cu noroc! Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Timiş s-a mutat într-un nou sediu, de data aceasta în Piaţa Unirii. Conform conducerii acestei instituţii, este un sediu care răspunde mai bine nevoilor inspectorilor şi care este mai central, pe care cetăţenii îl pot accesa mult mai bine.

Este pentru a treia oară, în trei ani, când inspectorii se mută într-un alt sediu. Comisariatul s-a mutat în Piaţa Unirii nr. 3, etajul I.

Până acum, cei 15 inspectori care aparţin de filiala judeţeană şi de cea regională a Protecţiei Consumatorilor au avut sediul în clădirea Poştei, pe latura din dreapta, pe strada Ştefan Cicio Pop, în spatele Băncii Naţionale a României. CJPC Timiş s-a mutat la Poştă în vara anului 2014, părăsind sediul de pe strada Emanuil Ungureanu, unde chiria era prea mare. Ultimul sediu înainte de… ultima mutare, cel din clădirea Poştei, era destul de mare, iar chiria era de aproximativ 4.000 de lei pe lună.

Problema cea mai mare în acest spațiu o reprezenta curentul electric – motivul pentru care inspectorii s-au mutat din nou. Aceștia acuză pene dese de curent, care nu pot fi suportate de serverele instituției. Acum ocupă o clădire din Piaţa Unirii, aparţinând unei firme private. Locul este mai mic, dar este tot pus la punct, sunt instalaţii noi de curent electric şi tot ce este necesar.

Chiria este puţin mai mare, spaţiul este puţin mai mic, dar angajații vor avea toate facilitățile necesare pentru a-și desfășura activitatea, iar cei care se adresează CJPC vor avea la dispoziţie o locaţie centrală.

Programul CJPC Timiş este de luni până joi între orele 8 şi 16.30, vineri între 8 şi 14. Telefon: 0256 422790, e-mail: timis@opc.ro sau reclamatii.timis@opc.ro.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor