9 milioane Toyota Hybrid vandute in intreaga lume

9 milioane Toyota Hybrid vandute in intreaga lume
ADVERTORIAL. Toyota Motor Corporation a anunțat cifrele de vânzări pentru modelele sale hibrid, care au depășit bariera de 9 milioane de unități vândute în întreaga lume, în doar 9 luni de la ultimul anunț privind vânzarea a 8 milioane de unități Toyota Hybrid vândute în întreaga lume.


Contribuția la reducerea efectelor asupra mediului ale automobilelor este o prioritate pentru Toyota. Bazat pe poziția potrivit căreia vehiculele ecologice pot avea un impact pozitiv semnificativ doar în cazul în care acestea sunt utilizate pe scară largă, Toyota a încercat să încurajeze adoptarea în masă pe piață a vehiculelor hibride de pe tot globul.

Rămânem lideri în vânzarea de autovehicule hibrid în Europa, acestea reprezentând mai mult de 50% din totalul autovehiculelor cu propulsie alternativă vândute pe continent – mai mult decât toate celalalte hibride, hibride plug-in și vechicule electrice combinat.
De fapt, succesul Toyota este evidențiat în cifrele de vânzări din anul 2015. Hibridele reprezintă 55% din totalul vânzărilor modelului Auris și 36% din totalul vânzărilor modelului Yaris.

Cifrele arată că modelele Toyota Hybrid au contribuit la reducerea emisiilor de CO2 cu 67 de milioane de tone și aproximativ 25 de milioane de kilolitri de combustibil la nivel global.

Tinând cont de planurile Toyota de a lansa mai multe modele hibrid în următorii ani, acestea vor continua să joace un rol important în reducerea impactului asupra mediului și de a aduce un zâmbet pe buzele clienților noștri din toată lumea.

Toyota Timisoara
Calea Lugojului, nr. 88, Ghiroda, 307200, jud. Timis, Romania
T: +40 256 20 80 42, F: + 40 256 27 27 81,
office@timisoara.toyota.ro, www.timisoara.toyota.ro
Regulament de plasare a anunturilor