5 exemple de cadouri pe care le poti lua de Black Friday

Reactualizat la:
5 exemple de cadouri pe care le poti lua de Black Friday
© foto: Spy Shop
ADVERTORIAL. Se apropie Black Friday şi cu toţii ştim câtă agitaţie este emanată în acea perioadă. Aşa-i că şi tu ai primit cel puţin o data un cadou în urma căruia a rămas doar gestul? Adică nu a avut o utilitate minimă? Noi ne-am hotărât să îţi sărim în ajutor pentru ca tu să nu mai pierzi timpul pentru a te decide ce să faci cadou persoanelor la care ţii. Am întocmit o listă de 5 produse foarte utile pentru siguranţa, confortul şi hobby-urile persoanelor dragi ţie.

1. Cameră auto – acest dispozitiv face mult mai multe decât să înregistreze evenimentele din trafic; aceasta poate seta un traseu, poate oferi urmărire prin GPS, poate înregistra viteza de mers, iar camerele mai avansate au funcții şi mai variate, de înaltă tehnologie. Persoanei căreia îi vei face acest cadou, i se va schimba viata în trafic – siguranța ei va fi sporită, va putea avea dovada nevinovăției ei în cazul unui accident, va putea înregistra imagini superbe din drumeții și, eventual, se va putea amuza mai târziu pe seama imaginilor amuzante surprinse din trafic

2. Binoclu – dacă persoana căreia îi faci un cadou de Black Friday este un împătimit al observării naturii şi acest lucru reprezintă hobby-ul lui, atunci ai nimerit unde trebuie! Un binoclu este un cadou ideal pentru plimbările şi excursiile de orice fel în natură. La Spy Shop găseşti una dintre cele mai variate game de binocluri la cele mai atractive preţuri de Black Friday. Fie că persoana targetată preferă scufundările şi observarea faunei acvatice, plimbările nocturne sau pe timp de zi, pe vreme însorită sau vor să observe spectacolul pus în scenă de o furtună, putem acoperi toate aceste preferinţe. Pentru cei mai aventurieri, binoclurile se pliază pe cea mai noua tehnologie, iar ele pot avea busolă, multiple reglaje, clasă ridicată de protecţie, funcţii de zoom puternic, şi multe alte caracteristici ce se pliază şi pe domeniul vânătorii. Avem pregătite pentru tine binocluri cu vedere pe timp de noapte, binocluri cu sensibilitate ridicată sau scăzută, monoculare, binocluri submsersibile şi multe alte tipuri ce te aşteaptă să le descoperi!

3. Sonerie wireless – acest tip de cadou îl poţi face chiar familiei tale, cu ocazia acestui Black Friday. Nu numai ca aduce un plus siguranţei voastre, dar este un prim pas spre automatizarea casei şi sporirea confortului vostru. De asemenea, nu mai trebuie să îţi faci griji de faptul că faci baie şi nu vei putea auzi soneria când ai vizitatori – aceasta se va auzi exact în zonele pe care le preferi tu – surpriza este că îţi poţi alege ce sonerie vrei tu dintr-o gamă foarte largă de melodii disponibile. Avantajul masiv al acestor sonerii wireless este lipsa cablurilor. Gata cu nevoia de a găuri pereţii la care ai muncit toată vara, gata cu instalatorii cu preţuri exorbitante – soneriile wireless sunt aici. La Spy Shop vei găsi şi sonerii wireless cu funcţie video – acestea îţi oferă siguranţa de a vedea cine este vizitatorul fără ca tu să deschizi propriu-zis uşa. Acest lucru este folositor atât pentru copiii tăi, cât şi pentru restul familiei – nu va mai trebui să îţi faci griji în legătură cu vânzătorii ambulanţi ce te ridică de la masă pentru a îţi vinde lucruri de care nu ai nevoie, pentru că ştim cât este de stresant acest lucru.

4. Încărcător wireless – ştim că este deja stresantă ruperea cablurilor de la încărcătoarele clasice după folosirea lor îndelungată, aşa că îţi aducem soluţia unui încărcător wireless. Ai prieteni care s-au plâns de aceste defecte ale încărcătoarelor clasice? Avem soluţie potrivita pentru ei! După cum spune şi numele, acesta nu necesită cabluri, decât conectarea la un alt device – laptop sau computer. De reţinut este faptul că acest încărcător funcţionează doar cu telefoanele ce au funcţia de încărcare wireless – modelele de smartphone mai vechi nu se vor putea plia pe acest dispozitiv. Acest gadget îl poţi găsi în toate magazinele de electronice, precum şi în magazinele online unde, bineînţeles, gama este mai variată.

5. Dronă video – o altă variantă de cadou special conceput pentru distracţie, este o dronă cu cameră video. Dacă vrei să îţi surprinzi persoana dragă cu un cadou mai neobișnuit, dar incredibil de distractiv, te sfătuim să apelezi cu încredere la această opţiune. O dronă poate fi folosită pentru a filma de la altitudine, orice doreşti, pentru a descoperi locuri noi înainte de a le explora fizic şi nu în ultimul rând, pentru a crea amintiri de neuitat. Aceasta, de obicei, funcţionează pe bază de baterii sau prin încărcare la priză – ambele variante sunt la fel de pretabile. Controlul se efectuează prin intermediul unei telecomenzi, iar astfel o poţi controla de la o distanţă considerabilă. Aceste drone se pot găsi în magazinele obişnuite de electronice, dar cele mai variate modele le vei gasi bineînţeles, pe internet în magazinele online.

Dacă ai rămas fără inspiraţie în ceea ce priveşte cadourile de Black Friday, tine cont de aceste recomandari la cumpărături şi vezi ce şi cum se potriveşte preferinţelor persoanelor tale dragi. Nu lăsa ca utilul să rămână separat de plăcut, arunca arunca un ochi peste oferta de produse si îmbină-le cum ştii tu mai bine!

(136591)
Regulament de plasare a anunturilor