Zambet de primavara la Cabinetul Ultra-Med, cu o oferta imbatabila – consultatie gratuita si detartraj la pret redus

Zambet de primavara la Cabinetul Ultra-Med, cu o oferta imbatabila – consultatie gratuita si detartraj la pret redus
ADVERTORIAL. Cabinetul Ultra-Med din Timișoara este locul de unde veniți și plecați cu zâmbetul pe buze. Acum, o dată ce primăvara dă primele semne, aveți și o ofertă imbatabilă la acest cabinet, care include o consultație gratuită și un detartraj.

Veniți cu zâmbetul pe buze, plecați cu el la fel de larg, dar și mai alb. La cabinetul Ultra-Med din Timișoara aveți acum ocazia unei oferte de primăvară: pentru o consultație gratuită plus un detartraj veți plăti, până la finalul lunii martie, doar 100 de lei. Este simplu, trebuie doar să vă programați la telefon (0723372767), iar zâmbetul dumneavoastră de primăvară va fi unul care va fi mai alb decât marmura de pe steagul Greciei.

Misiunea cabinetului Ultra-Med este să creeze zâmbete frumoase și naturale și să sporească bunăstarea generală a pacienților folosind vasta experiență și cele mai noi tehnologii dentare, într-un mediu agreabil și lipsit de stres. Reprezentanții cabinetului situat în Timișoara, pe strada Pavel Jumanca nr. 14, oferă pacienților o îngrijire personalizată, oportună și excelentă prin integritate, respect și profesionalism. Prioritatea celor de la Ultra-Med este confortul pacienților, iar angajații cabinetului din Timișoara folosesc orice mijloc disponibil pentru a se asigura că veți avea parte de o experiență confortabilă pe parcursul vizitei la dentist.

Un cabinet dotat cu echipament de ultimă generație. La Ultra-Med vi se pune la dispoziție o planificare bine structurată a tratamentului și se folosește stomatologia restaurativă și cosmetică pentru ca dumneavoastră să dobândiți sănătatea dentară optimă. Aici nu mai veniți cu teamă la dentist, ci cu zâmbetul pe buze. Oricum veți pleca zâmbind de aici, iar durerea va fi un cuvânt pe care veți uita să-l folosiți.

La Ultra-Med aveți parte de o gamă variată de servicii, de la tratamente odontale la proceduri chirurgicale stomatologice: extracția dentară, chirurgie în scop protetic, incizia și drenajul unui abces, repoziționarea și imobilizarea unui dinte luxat și alte intervenții și obturații de canal ori lucrări de protetică dentară, tratamente paradontale ori estetică dentară. Cabinetul Ultra-Med îl găsiți pe strada Pavel Jumanca nr. 14. Telefon: 0723372767, e-mail: office@ultra-med.ro.