Vrei sa pleci din Romania, dar nu cunosti germana? M.M. Job Trends te invata si iti da si loc de munca, in Austria

Reactualizat la:
Vrei sa pleci din Romania, dar nu cunosti germana? M.M. Job Trends te invata si iti da si loc de munca, in Austria
ADVERTORIAL. Austriecii oferă o sumedenie de locuri de muncă, însă limba germană este extrem de dificil de învățat. Nu și dacă apelezi la profesioniștii de la M.M. Job Trends, care oferă și un loc de muncă garantat, dacă mergi la cursurile lor si treci cu bine de interviul final.

În 25 mai începe o nouă serie de cursuri la M.M. Job Trends. Agenția de Recrutare și Plasare Forță de Muncă în străinătate vine din nou cu cele mai bune oferte pentru cei care vor să lucreze în Germania sau Austria, pentru a-i îngriji pe bătrâni. Se plătește bine, iar tot ce trebuie să faci, dacă vrei să muncești peste hotare, este să înveți limba germană.

Reprezentanții firmei M.M. Job Trends au dat startul înscrierilor.

„Nu știi de unde să începi, dar vrei să lucrezi în Austria sau Germania și nu știi limba? Vino la noi! Cursul se desfășoară pe perioada a zece săptămâni, iar la absolvire obții certificatul de calificare, recunoscut la nivel național și european”, povestesc aceștia.

Poți învăța germana în 40 de ore, astfel încât să te înțelegi cu angajatorul tău, la următorul loc de muncă. Bonus? Toți cursanții care iau interviul de limbă germană cu partenerii din Austria au un loc de muncă garantat. Zeci de oameni au apelat deja la serviciile M.M. Job Trends și au ajuns să lucreze peste hotare.

M.M. Job Trends este înregistrată la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș și a fost special creată pentru a veni în întâmpinarea tuturor celor care doresc să investească în cariera lor printr-o experiență internațională. Specialiștii agenției oferă consultanță, dar și asistență pentru găsirea unui loc de muncă în concordanță cu aptitudinile, experiența, interesele și dorințele clienților. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la cursurile care încep în 25 mai, la sediul companiei de pe strada 1 Decembrie nr. 1, of. 1, interfon 01, în Piața Bălcescu. Mai multe informații pot fi obținute la numerele de telefon 0728.097.337 sau 0356.441.388.
Regulament de plasare a anunturilor