Vrei sa ai o baie ca-n filme? Urmeaza doar cativa pasi!

Vrei sa ai o baie ca-n filme? Urmeaza doar cativa pasi!
ADVERTORIAL. A venit vara și te-ai gândit că ai putea să îți redecorezi casa? Sau măcar o încăpere din casă? Poate chiar baia, pe care ai putea să o transformi într-un loc de relaxare. Ce poate fi mai plăcut într-o zi obositoare, când te întorci de la lucru, decât o baie fierbinte și aromată, care să te relaxeze într-o clipă? Iar totul în jurul tău să fie lună bec și frumos decorat!

Pentru decorarea băii ai nevoie de un interior care să fie atât estetic, cât și funcțional, în același timp. Fie că alegi un stil clasic, romantic, un stil rustic, unul modern sau unul minimalist, baia ta trebuie să aibă un aspect plăcut și relaxant.

Proiectele de amenajare interioară pentru baie realizate de specialiștii Ceramiche Mariner reușesc să îmbine perfect specificul funcționalității unei băi cu elementele de design venite să dea un plus de eleganță încăperii.

4

Vrei un stil clasic, tradițional? Pune accentul pe motive tradiționale. Dacă optezi pentru un stil modern, atunci trebuie să știi ultimele tendințe. Specialiștii Ceramiche Mariner îți pot arăta printr-un proiect 3D unicitatea băii tale, creată virtual, în primă fază, cu produse de cea mai bună calitate, aduse din Italia.

Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați pe site-ul Ceramiche sau să dați o raită până la showroomul de pe strada Divizia 9 Cavalerie nr. 64 din Timișoara. Acolo vă așteaptă specialiștii în design interior, dispuși să vă arate în 3D cum vă va arăta baia după renovări.

Găsiți acolo tot ce vă trebuie pentru a vă transforma baia într-un loc din care nu veți mai dori să ieșiți, fie că alegeți accesorii moderne, gresie, faianță sau mozaic de cea mai bună calitate. Dacă vreți o mână de ajutor, ar trebui să știți că cei de la Ceramiche Mariner colaborează cu o altă firmă din Italia, de unde poate aduce la Timișoara mobilier pentru baie și modele personalizate, în funcție de dimensiunile necesare.

10

Ceramiche Mariner se adresează tuturor segmentelor de pe piața de specialitate, prin produse de înaltă calitate și personal adecvat pentru asistarea cumpărătorilor. Oricare ar fi alegerea, cu siguranță o veți găsi la Ceramiche Mariner.

Compania italiană a început să producă materiale ceramice de interior și exterior încă din anul 1984, în Italia, fiind una dintre cele mai importante companii, care răspundea nevoilor diferitelor firme, de la cele mai mici până la cele mai mari, atât în țară, cât și în străinătate. În 2009 a ajuns și în România, chiar la Timișoara. Cu o experiență de 31 de ani, Ceramiche Mariner se remarcă prin specializare, design, cercetare, tehnologie și calitate.
Regulament de plasare a anunturilor