Vivalia, apartamente SMART, din noua generație!

Vivalia, apartamente SMART, din noua generație!
ADVERTORIAL. Îți amintești de câte ori te-ai întors din drum să verifici dacă nu cumva ai uitat ceva în priză, un geam deschis sau chiar robinetul pornit? Sau de câte ori ai stat ca pe ace până ai ajuns acasă, imaginându-ți scenarii care mai de care mai îngrijorătoare? Vestea bună e că acum poți să pleci liniștit înspre locul de muncă sau în vacanța visată, deoarece noile apartamente Vivalia sunt dotate cu sistemul de protecție SMART, un sistem profesional dedicat siguranței tale.

SMART: pentru siguranța și liniștea proprietarilor

Pe lângă materialele de construcție și finisajele de cea mai bună calitate, atât la Vivalia Soarelui cât și la Vivalia Complex , fiecare apartament este dotat cu sisteme inteligente de alertare a proprietarului în caz de incendiu, inundaţie sau furt.

Cum funcționează sistemul SMART?

Tot ce ai nevoie, în calitate de proprietar, este un smartphone prin care setezi sistemul și pe care, în caz de pericol, vei primi un SMS de alertare. Senzorii sunt montați în locuri cheie ale apartamentului, astfel încât identifică în timp real fumul, apa sau ușa deschisă cu forța. Practic acești senzori interconectați îți supraveghează căminul ori de câte ori ești plecat și îți oferă liniștea dorită.

Totodată, la Vivalia, confortul este dublat şi de dotările tehnice superioare, precum uşi metalice antiefracţie, acces securizat şi videointerfon, senzori de gaz, cronotermostat de ambient pentru controlul automat al temperaturii, tâmplărie PVC de calitate superioară cu geam tripan şi profil solbanc, izolare termică şi fonică între etaje dar şi pentru pereţii exteriori, fundaţie şi structură de rezistenţă antiseismică.

”Toate acestea sunt dotări pe care le-am identificat ca fiind absolut necesare unei vieți liniștite și sigure, astfel că fiecare proprietar va beneficia de ele. Din punct de vedere tehnic, ridicăm apartamentele la stadiul de nouă generație, fiind realizate în pas cu cele mai noi tehnologii,” spune Nicoleta Ghiulan, Director Marketing Vânzări Vivalia.

Din punct de vedere al stadiului construcțiilor, dezvoltatorul anunță faptul că proiectul Vivalia Soarelui se apropie cu pași rapizi spre finalizare, în momentul de față lucrându-se intens la finisarea interioarelor. Vivalia Complex, al doilea proiect din Timișoara, lansat în martie 2016, a ajuns și acesta la etapa de ridicare a primelor etaje.

Ești și tu interesat de un apartament Vivalia? Accesează site-ul www.vivalia.ro și programează o vizionare. La Vivalia Soarelui primești cadou mobila de bucătărie pentru toate apartamentele tip B.
Regulament de plasare a anunturilor