TyreChallenge: O idee banateana cucereste Europa

TyreChallenge: O idee banateana cucereste Europa
© Foto: Delticom OE
ADVERTORIAL. Ideea s-a nascut anul trecut la Timisoara si totodata de aici a pornit un campionat national viteza de schimbarea rotii de rezerva. Sambata, 23 septembrie 2017, va avea loc de la ora 15 in parcarea de la Iulius Mall cea de a 2 a editie. Castigatorul national de anul trecut a fost Jozsef Kribus din Oradea, in acest an pe concurenti ii asteapta noi premii si perspectiva unei participari internationale din domeniu. Deci un plus de „challenge”. Nu in ultimul rand faza premergatoare acestui concurs poate motiva pe fiecare dintre noi de a exersa montarea rapida si in siguranta a rotii de rezerva, aspect deloc de neglijat in trafic.


Este indiscutabil o provocare, un “challenge” pentru orice sofer, iar concursul de sambata ii poate ridica pe multi conducatori auto la rang de specialisti. TyreChallenge, ajuns la a 2-a editie, ofera posibilitatea de a arata abilitatea fiecarui posesor de masina, in ceea ce priveste schimbarea rotii de rezerva. La editia din acest an TyreChallenge Romania ofera ocazia de a intra in competitia campionatului national de viteza la montarea rotii de rezerva a masinii. La fel ca si anul trecut, concurentii din Romania se pot intrece la Timisoara, Sibiu, Resita, Cluj, Iasi, Oradea si Brasov. In toate locatiile din Romania atat veridicitatea evenimentului, cat si cronometrarea timpului va fi urmarita de specialisti de la ACR.

Imaginea acestui concurs de la Timisoara, organizat la nivel national de Delticom OE, este pilotul timisorean de raliuri, Sorin Mihoc.

„In orice situatie schimbarea rapida si in siguranta a rotii de rezerva reprezinta un avantaj, indiferent despre ce concurs vorbim”, spune pilotul de raliuri Sorin Mihoc.

In aceasta perioada sunt programate concursuri similare si in alte tari precum Slovacia, Croatia, Serbia, Ungaria, Austria si Germania.
Concurentii romani se pot inscrie la www.tyrechallenge.com/romania, castigatorul national fiind premiat cu un set de cauciucuri pus la dispozitie de organizatori in colaborare cu producatorul Continental.

Detalii, Siegfried Thiel, PR
0745826273, siegfried.thiel.bz@gmail.com

(641226)