Traieste un 1 Iunie de neuitat! Salturi cu parasuta, aproape de Timisoara

Reactualizat la:
Traieste un 1 Iunie de neuitat! Salturi cu parasuta, aproape de Timisoara
© Trăiește un 1 Iunie de neuitat! Salturi cu parașuta, aproape de Timișoara
ADVERTORIAL. De 1 Iunie trezește din nou copilul din tine și simte din plin bucuria de a trăi, sărind cu parașuta de la 3000 de metri. Instructorii GoJump, care au o experienţă cumulată de peste 10.000 de salturi la activ, te așteaptă în apropiere de Timișoara pentru a experimenta trei zile pline de adrenalină, în care vei putea efectua salturi în tandem.

„Saltul în tandem” este cea mai recomandată opţiune pentru paraşutiştii începători. Saltul se face legat printr-un ham de un instructor experimentat al Clubului GoJump, de la 3.000 metri.

Urmează o cădere liberă între 35-40 de secunde, după care instructorul deschide paraşuta şi te ghidează cu precizie până la sol. Această opţiune este recomandată celor care vor să se decidă dacă vor continua cursurile pentru a deveni paraşutişti licenţiaţi. Întreaga experiență va fi filmată, așa că vei avea ocazia de a demonstra prietenilor curajul tău.

Evenimentul va avea loc între 1 și 3 iunie, în apropiere de Timișoara, pe Aerodromul din Șiria.

Întrucât numărul de locuri este limitat, Clubul GoJump vă roagă să confirmaţi participarea la telefon 0773.787.553 sau e-mail: office@gojump.ro.

Detalii despre eveniment puteţi găsi şi pe Facebook, aici.

(34051)
Regulament de plasare a anunturilor