Tot mai multi timisoreni apeleaza la serviciile dispeceratului Index Taxi

Reactualizat la:
Tot mai multi timisoreni apeleaza la serviciile dispeceratului Index Taxi
ADVERTORIAL. Interviu cu Ioan Gheorghe, administrator Index Taxi.

De ce Timisoara si ce aduce nou?

Timișoara este o piață bună, ca și clienți oamenii sunt deschiși și sunt la curent cu noutățile. Apreciază că nu sunt ținuți mult în telefon și că încercăm să ne mișcăm cât mai rapid pentru ei. De fapt acesta este respectul pe care îl arătăm clientului. Noi lucrăm cu taximetriștii și cu mașinile care există deja în oraș, pentru că fiind blocate licențele nu am putut să venim cu propriile mașini sau cu licențele noastre. Ceea ce putem face e să asigurăm clientul că în 30 de secunde află un răspuns de la noi. De aceea, majoritatea clienților noștri sună prima dată la Index și dacă nu găsesc mașină după ce încearcă o dată, de două, de trei ori, atunci sună la alte dispecerate, exact pentru că noi ii ținem numai 30 de secunde maxim la fiecare încercare.

Cum decurge colaborarea cu taximetriștii timișoreni?

Din punctul de vedere al taximetriștilor este o piață grea, pentru că majoritatea au întâmpinat multe dificultăți în relația cu dispeceratele în ultimii 10, 20 de ani. Din discuțiile cu ei am observat că sunt foarte încântați că îi tratăm cu respect și corectitudine și că suntem atât de transparenți. Dacă acum când am intrat pe piață a surprins normalitatea cu care coordonăm dispeceratul și relația cu șoferii, suntem siguri că pe viitor întreg domeniul transporturilor taxi din Timișoara se va îmbunătăți dacă vom colabora toți spre acest obiectiv.

Care este principalul dumneavoastră avantaj?

Unul dintre marile noastre avantaje este experiența de aproape 20 de ani în dispecerizare taxi și 5 ani în astfel de dispecerizare modernă, pe programul nostru, facut de noi, în interiorul firmei și folosit fără întrerupere din 2010 până în prezent. Acest avantaj a facut ca Index Taxi să ajungă cel mai mare dispecerat taxi din Ploiești. O dată cu un program modern, adus la tehnologia vremurilor noastre, am rezolvat fără mari bătăi de cap majoritatea problemelor logistice și operaționale care apar la un dispecerat de taxi convențional.

Ce este de fapt aplicația Index Taxi?

Aplicația Index Taxi Șofer înseamnă o extensie a programului de dispecerizare IndexDispatch, care este dedicată 100% taximetristului și nevoilor lui. Simplă și ușor de folosit, foarte de încredere pentru că algoritmii nu greșesc nici pe departe atât de des ca și oamenii, dar și transparentă.

Aplicația Index Taxi Client este gândită special pentru client, iar o dată ce a făcut o comandă și are adresa salvată, la următoarea comandă poate să dureze și câteva secunde de când pornește aplicația și până găsește mașina. Index Taxi este un dispecerat, treaba noastră este să preluam comanda clientului, să o transmitem taximetristului pentru a o onora și, bineînțeles, să urmărim executarea în bune condiții a acesteia până la debarcarea în siguranță a clientului. Deși unele dintre caracteristicile implementate pe aplicațiile noastre în ultimii cinci ani le-am putut regăsi mai apoi și pe alte aplicații ale altor dispecerate, algoritmii de calcul și întreg sistemul după care funcționează programul este unic și este marcă înregistrată INDEX. Încă de la alocarea comenzilor se vede diferența față de oricare alt sistem de pe piață.

Serviciile Index Taxi pot fi accesate fie prin apel telefonic, fie prin internet.

APEL: comanda prin telefon este preferata clienților fideli, pentru că în câteva secunde pot afla un răspuns și le este ușor să formeze 0256 933.

WEB: Aplicația se inițiază tot în câteva secunde. Clientul vede distanța mașinii în km, vede mașina LIVE cum se apropie și este notificat când mașina ajunge la adresă. Clienții nu mai au nevoie să cunoască timpul estimat dacă pot să vadă în timp real unde este mașina și cum se mișcă în trafic. Tot datorită tehnologiei, clientului i se oferă cea mai bună variantă și anume vizualizarea LIVE a mașinii. Timpii estimați oferiți de șoferi nu mai contează atât de mult când tu vezi cum se mișcă în trafic și ești și notificat când ajunge șoferul la adresă. Când mașina ajunge la adresă, sistemul trimite instant un mesaj clientului pentru ca acesta să știe că a ajuns.

Dispecerii Index Taxi urmăresc live desfășurarea tuturor comenzilor, indiferent că sunt inițiate prin numărul de telefon 0256.933 sau prin aplicația Index Taxi Client. Dispeceratul Index Taxi poate fi apelat la numerele de telefon: Telekom – 0256.933, Vodafone – 0736.933.933, Orange – 0752.933.933.

Index Taxi deține autorizația de dispecerat taxi numărul 00 31, eliberată de Primăria Municipiului Timișoara în data de 16.10.2014.