Tinerii din Timisoara isi pot canta povestea alaturi de un trainer care foloseste metode invatate de la un saman

De Adrian Panduru
Tinerii din Timisoara isi pot canta povestea alaturi de un trainer care foloseste metode invatate de la un saman
Tinerii care vor să pătrundă în lumea poveștilor pot participa la un workshop, la Timișoara, adresat lor. Participarea la eveniment este gratuită. Tinerii vor fi ghidați de un trainer pentru a-și putea „cânta povestea”. Trainerul se folosește de metode pe care le-a învățat de la un șaman din Ecuador.

Workshop-ul se adresează tinerilor care doresc să se relaxeze și să pătrundă în lumea magică a poveștilor. „Cântă Povestea” este o aventură cu muzică și pentru depănat povești. Evenimentul organizat de Asociația Fluturele Visător va avea loc vineri, 16 decembrie, între orele 10.00 – 13.00, în sala 003 de la Casa Tineretului Timișoara.

„În cadrul workshop-ului, participanții împreună cu trainerul, Lonetta Vida, își vor aminti poveștile strămoșilor și își vor imagina povestea celor care urmează să vină. Lonetta va facilita participanților posibilitatea de a se folosi de vocile și corpurile lor, astfel încât să poată permite fanteziei să îi poarte la marginile Universului și să se întoarcă la Esența tuturor lucrurilor”, transmite Mâna Duma, PR Asociația fluturele Visător.

Trainerul acestui workshop a studiat actorie și a jucat teatru la HB Studio New York, unde a facut parte din trupa Dangerous Ground. Tot în cadrul HB Studio a fost mentor și a organizat și a participat la numeroase spectacole și festivaluri. Lonetta a făcut canta cuento și yoga in Mexic, la UNO, activități pe care le practică de mai bine de 10 ani. Pasionată de psihologie, acum se folosește de povești pentru a aduce lumină în părțile obscure ale sinelui. În această tehnică, se folosește de metode pe care le-a învățat de la un șaman din Ecuador.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Vă puteți înscrie aici.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !