Timisorenii sunt invitati la un cros nocturn de Ziua orasului

De A.S.
Reactualizat la:
Timisorenii sunt invitati la un cros nocturn de Ziua orasului
Timişorenii dornici să facă mişcare sunt aşteptaţi sâmbătă la un cros nocturn. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Timişoarei – 3 August. Startul se va da la ora 23.00, din faţa primăriei, iar participanţii vor alerga pe o distanţă de peste 4 kilometri. Atenţie, doritorii trebuie să completeze un formular de înscriere.

Crosul nocturn este organizat de Primăria Timişoara împreună cu Atletic Club Maraton. Participanţii vor avea de alergat pe un traseu de 4,3 kilometri prin zona centrală a oraşului. Vor pleca de la start sâmbătă la ora 23.00, de pe bulevardul C.D. Loga nr. 1, din faţa sediului primăriei, către Podul Tinereţii (pe lânga Terasa Bănăţeană), de acolo traseu continuă pe bulevardul Vasile Pârvan, spre Universitatea de Vest, de unde alergătorii se vor întoarce înapoi spre Podul Tinereţii (Mitropolit Şaguna), vor urma direcţia Piaţa Huniade, spre Colegiul Tehnic Ion I.C. Brătianu (MIU), de acolo spre Hotel Continental – Poşta Mare – Podul Decebal şi se vor întoarce pe lângă Prefectură, pe acelaşi traseu, pe la Hotel Continental şi Piaţa Huniade, până la primărie, la finish.

Nu se plăteşte taxă de participare, anunţă organizatorii, dar doritorii pot face donaţii pentru Clinica de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Militar Timişoara.
Persoanele sub 18 ani trebuie să aibă acordul scris al părinţilor pentru a participa la cros sau să fie însoţite de aceştia în cursă.

Fiecare alergător trebuie să semneze o declaraţie pe proprie răspundere cu privire la participarea la cros, să declare că sunt apţi să participe la eveniment din punct de vedere medical şi sunt de acord cu toate condiţiile impuse. Participanţii răspund pentru siguranţa lor şi sunt obligaţi să respecte instrucţiunile organizatorilor, să manifeste un comportament civilizat şi să dea dovadă de fair-play. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice luarea startului sau continuarea cursei pentru orice participant care se prezintă în competiţie în stare de ebrietate, sub efectul subsţantelor halucinogene sau epuizat fizic.
Înscrierile se fac în seara zilei de sâmbătă, între orele 20.00-22.30, la locul de start.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor