Termopanele Easteuro, tamplarie PVC ideala

Termopanele Easteuro, tamplarie PVC ideala
ADVERTORIAL. Tâmplăria PVC de la Easteuro este de 17 ani alegerea celor care pun preț pe calitate și tradiție, în vestul țării. Compania demonstrează prin fiecare comandă onorată că a reușit să construiască un adevărat brand în domeniu.

Nu sunt mulți cei care pot spune cu adevărat că au descoperit cheia succesului. Printre ei sunt se numără și timișorenii de la Easteuro, cei care îți pot dezvălui rapid care este secretul. Totul constă în tradiție, seriozitate și orientarea exclusiv către client. De 17 ani, timişorenii care vor să îşi monteze tâmplărie PVC cu geam termopan de calitate au la dispoziţie oferta Easteuro, respectiv produse şi servicii la cele mai înalte standarde.

Tâmplăria realizată respectă standardele cele mai înalte. Cei de la Easteuro folosesc profile cu 4, 5 sau 6 camere, cu rigiditate ridicată și rezistență la încovoiere, pentru o adâncime de construcție de 73 mm. Produsele au grosimea peretelui exterior de la 2,5-3 mm, etanșare cu 2-3 rânduri de garnituri, coeficient de transfer termic de 1,27 W/m2K pentru profile armate, dar și rezistență ridicată la condiții de mediu.

Ferestrele au dimensiunile măsurate, cu unul sau mai multe canaturi, fixe sau mobile, cu deschidere simplă sau oscilo-batantă. Formele clasice ale ferestrei pot fi înlocuite cu unele neregulate, potrivite oricărui tip de spațiu. De 17 ani Easteuro încearcă să vină în întâmpinarea clienților care doresc să renoveze sau să construiască imobile de orice fel, oferind tâmplărie PVC cu geam termopan de calitate, cu accesoriile aferente. De asemenea, personalul calificat din cadrul companiei oferă servicii de specialitate în domeniul tâmplăriei PVC cu geam termopan.
Regulament de plasare a anunturilor