Terapia OHT, o noua inovatie in ozonoterapie

Reactualizat la:
Terapia OHT, o noua inovatie in ozonoterapie
ADVERTORIAL. Arsenalul terapeutic medical se imbogateste continuu in ultimii ani. Astfel, o substanta binecunoscuta din natura, ozonul, poate aduce beneficii considerabile în multe boli. Folosit pe alte meleaguri europene de mult timp, ozonul a ajuns de cativa ani si in Romania, ca un instrument terapeutic valoros.

Noua terapie din acest domeniu, se numeste Ozone Oxigen High Dose Teraphy (OHT) este un tratament revolutionar, aparut recent pe piata in urma dezvoltarii acestei brese medicale, respectiv terapia cu ozon. Este o terapie noua, cu rezultate spectaculoase in afectiuni acute sau cronice si nu numai, lista afectiunilor ce pot fi tratate fiind vasta.

Terapia OHT este cea mai de succes folosindu-se o tehnica diferita de cea clasica. Doctorul Ciprian Genes de la Clinica Medozon ne va explica in cateva cuvinte noua tehnica si beneficiile ei :

“ In cei 9 ani de cand practic autohemoterapia din cadrul ozonoterapie am constatat ca uneori era nevoie de mai mult ozon pentru a avea rezultatele dorite. Acum a aparut o noua tenologie care permite atat cresterea cantitatii de sange cat si cresterea concentratiei de ozon toate acestea ducand la rezultate extraordinare”.

dsc_0095

Prin aceasta noua terapie, se folosesc doze mai mari de ozon si cantitati mult mai mari de sange, pana la 2l, fata de autohemoterapia clasica unde se foloseau 150 ml. Efectul cel mai spectaculos care il are aceasta noua procedura cu ozon este activarea celulelor stem proprii, un lucru care nu s-a mai reusit pana acum in medicina. Prin stimularea celulelor stem proprii, se activeaza procesul de autovindecare a afectiunilor prezente in corp.

Fiecare persoana are propriile sale celule stem, prin care corpul se poate vindeca. Cu ajutorul terapiei OHT un numar mare de celule stem sunt activate , iar procesul de autovindecare, de detoxifiere si antioxidant se face simtit inca de la prima sedinta, iar efectele in cazul ulceratiilor, ranilor si infectiilor sunt vizibile dupa primele 48 de ore. Ptr bolile acute sau cronice se efectueaza un numar mai mare de sedinte in functie de stadiul bolii ,dar vestea buna este ca pot fi tratate si vindecate. Se trateaza de asemenea si infectiile acute, cronice, rezistente la tratamentele clasice , iar prin administrarea mai multor sedinte, timp indelungat se poate regenera un organ intreg.

Aceasta noua terapie restaureaza sanatatea pacientului, vindeca afectiuni pentru care nu erau remedii, toate prin activarea celulelor stem proprii.

img_20151008_194858

OHT nu are efecte secundare, decat curative de aceea poate fi folosit cu succes pentru a trata bolile simptomatice si afectiunile grave dar si pentru a mentine sanatatea, este folosita ca terapie de preventie a bolilor, singura diferenta este numarul de sedinte administrat pacientului. Pentru prevenirea dezvoltarii unor afectiuni in corp, pentru detoxifiere si reintinerirea intregului organism, se recomanda minim 5 sedinte, de doua ori pe an. In caz de boala si afectiuni simptomatice, doctorul curant va stabili numarul de sedinte si frecventa acestora, in functie de gravitatea bolilor avute .

Prin aceasta terapie se obtine o reintinerire a intregului organism, inclusiv o regenerare a parului si aspectului pielii, toate fiind rezultate ale curatarii si imbogatirii sangelui propriu cu terapia OHT.

Dr. Genes Ciprian
Medic specialist ozonoterapie
Tel. 0723.34.76.54
www.med-ozon.ro
Regulament de plasare a anunturilor