Teatrul Aualeu, teatrul senzorial Labirint Asylum si Cinemobilul nu vor lipsi de la Festivalul Launmomentdat in parc

De A. M. A.
Teatrul Aualeu, teatrul senzorial Labirint Asylum si Cinemobilul nu vor lipsi de la Festivalul Launmomentdat in parc
© Foto: Launmomentdat în parc
Piesele de teatru ale trupei Auăleu sau atelierele de teatru senzorial ale Labirint Asylum și Cinemobilul cu proiecțiile de filme europene nu vor lipsi de la ediția din acest an a festivalului Launmomentdat în parc.

Launmomentdat în parc se va desfășura pe timp de zi, în perioada 8-10 iunie, în Parcul Poporului din Timișoara. În fiecare an, organizatorii pun la dispoziție o gamă variată de activități și spectacole destinate publicului larg.

Auăleu Teatru va susține vineri, 8 iunie, de la 20:30, “Monoloagele Vecinului” – un spectacol solo on the road creat de Laurențiu Bănescu. Monoloagele au fost scrise în 2005, inițial ca exerciții de voci de personaje și apoi uitate în sertar.

Inspirat din celebrul roman a lui George Orwell, spectacolul satiric “Ferma” va acea loc duminică, 10 iunie, de la 21:30. O succesiune de cântece, monologuri și pseudo-dialoguri, încărcate de umor, ironie, caricaturi și șarje. Un crescendo spre senzația de inepuizabil.

Teatru Labirint Asylum va pregăti între 8 și 10 iunie, între orele 16 și 18:00, ateliere și spectacole de teatru senzorial-experimental. Actorii sunt personaje dintr-o poveste în care spectatorul devine personaj principal. Spectatorul este purtat printr-un traseu inițiatic și supus unor experiențe senzoriale inedite.

Cinemobilul se întoarce la festival și va proiecta filme în fiecare zi, de la 21:00. Pentru a asigura confort în această zonă, spectatorilor le vor fi puse la dispoziție hamace. Filmele propuse sunt “Chuck Norris VS comunism” (vineri, 8 iunie), “Berzele” (sâmbătă, 9 iunie) și “Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră și a dispărut” (duminică, 10 iunie).

Programul festivalului va include și ateliere de artă și mișcare organizate de Universitatea de Vest, jocuri și relaxare cu Instapage Timișoara, sesiuni de yoga cu Atelier Yoga TM, atelier de biciclete cu Bicicle TM, jocuri VR și playstation alături de The Hub precum și multe alte surprize. Toate aceste activități se desfășoară între orele 12 și 23:00, în Parcul Poporului din Timișoara, iar intrarea este liberă.

Pentru mai multe informații, urmăriți pagina evenimentului, aici.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor