tion.ro Web analytics

Încă de miercuri utilizatorii de Windows 7 și Windows 8 au avut ocazia de a trece, în mod gratuit, la sistemul de operare Windows 10. Microsoft spune că acest nou sistem este cel mai bun sistem Windows de până acum. Totuși, mai mulți utilizatori care au încercat să treacă la Windows 10 au primit un mesaj de eroare pe cât de inutil, pe atât de amuzant.
Aplicația de traduceri Google Translate are acum o funcție de traducere vizuală valabilă și pentru limba română. Cunoscută sub numele de Word Lens, această funcție scanează orice text cu ajutorul camerei foto a telefonului și îl traduce automat. Mai mult, pentru această funcție nu este necesară conexiune la internet sau transfer de date.
Cei care si-au cumparat un Kindle Fire in ultima vreme incep sa regrete aceasta decizie. Tableta Nexus 7 anuleaza toate motivele pentru care cineva ar prefera un Kindle si ridica foarte sus stacheta pentru orice produs pe care Amazon il va lansa pentru a combate evolutia surprinzatoare a Google pe piata tabletelor ieftine.
Nexus 7 provoaca furori in randul iubitorilor de iPad. Tableta, care ruleaza sistemul de operare Android Jelly Bean, este primul produs marca Google care ar putea deveni un rival de temut pentru dispozitivele de la Apple.
Cei care doresc sa-si cumpere un smartphone de la Apple nu mai trebuie sa se multumeasca doar cu modelul iPhone 4S. A sasea generatie de telefoane inteligente produse de companie este pe drum si va fi lansata in aceasta toamna, potrivit unui raport de specialitate.
Subtire, dotat cu touchscreen, usor, frumos, atractiv nu sunt adjective asociate in general cu computerele personale, ci cu tabletele. Noul val de ultrabook-uri care vor fi lansate pe piata in aceasta toamna vor schimba insa perceptia consumatorilor cu privire la PC-uri si tablete.
Un tribunal din Marea Britanie a decis ca dispozitivele din gama Galaxy de la Samsung nu ar fi putut copia designul smartphone-urilor si a tabletelor concepute de Apple, pe motiv ca produsele companiei coreene nu sunt atat de "cool" ca si un iPad sau iPhone. Haideti sa comparam cele doua companii, pentru a vedea care este mai tare...
Pleiada de produse noi lansate de Google in ultima perioada, cum ar fi Jelly Bean, Nexus 7, Nexus Q sau Google Glasses este la fel de derutanta pentru utilizatori cum sunt uneori si rezultatele cautarii pe internet. Google, ce s-a intamplat cu tine? De ce ai incetat sa mai fii doar un simplu motor de cautare?

Eveniment

Mașină furată din Timișoara, găsită de polițiști la Oravița. Hoțul nu avea permis de conducere
Un bărbat în vârstă de 30 de ani, care a furat un autoturism din Timișoara, a fost depistat de polițiștii cărășeni în Oravița. Deși se afla la volanul mașinii, hoțul nu deținea permis de conducere.

Eveniment

Traficanți de droguri de mare risc din Timiș, ridicați de mascați
Zece persoane au fost ridicate de oamenii legii și duse la audieri la sediul DIICOT Timișoara. Acestea aprovizionau cu droguri clienți din Timiș și Caraș-Severin, fiind monitorizate de jumătate de an.

Ştiri din Timiș

FOTO. Patru artiști stradali vor schimba aspectul comunei Foeni
Stația de autobuz din Foeni este primul obiectiv din comună care a fost pictat. În următoarea perioadă, trei artiști stradali români și unul islandez vor schimba aspectul comunei Foeni. Localitatea găzduiește Conacul Foeni, o bijuterie arhitecturală aflată în curs de revitalizare.

Ştiri din Timiș

Restricții de trafic pe DJ 591 și pe Buziașului, miercuri
Reprezentanții Primăriei Timișoara anunță că miercuri, 20 martie, în Timișoara vor fi două zone unde vor fi impuse restricții de trafic. Una, la intersecția DJ 591 cu viitoarea Centură Timișoara Sud, și cealaltă, la sensul giratoriu de la intersecția Căii Buziașului cu strada Rozmarinului.

Eveniment

Percheziții la traficanți de arme din Făget și Dumbrăvița
Polițiștii timișeni au descins, marți dimineața, la traficanți de arme din orașul Făget și comuna Dumbrăvița.

Ştiri din Timiș

FOTO. Dezastru pe șoseaua dintre Fibiș și Seceani, lăsată de constructor plină de gropi
Drumul județean care leagă comuna Fibiș de satul Seceani din comuna Orțișoara este plin de gropi. Reprezentanții Consiliului Județean Timiș dau asigurări că problema va fi remediată în această primăvară. 1

Ştiri din Timiș

Cum să faci față impotenței sexuale
ADVERTORIAL. Impotența sexuală sau disfuncția erectilă înseamnă dificultatea sau incapacitatea de a obține și/sau menține o erecție. Poate fi o problema ocazională sau una persistența. Dacă vorbim despre disfuncția erectilă ca o problemă ocazională, trebuie să știm că aceasta este destul de frecventă, putând fi legată de perioade de stres sau schimbări în stilul de viață. Când problema persistă, poate fi un semn al unor probleme de sănătate care necesită tratament.

Ştiri din Timiș

Ce va face Alin Nica dacă nu va candida din partea PNL pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Timiș
O informație lansată „pe surse” după ședința de luni a liderilor coaliției PSD – PNL zguduie scena politică locală. Astfel, PNL l-ar putea susține la șefia Consiliului Județean Timiș pe social-democratul Alfred Simonis în defavoarea actualului președinte liberal Alin Nica. 3

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici