Start la o noua sesiune de inscrieri la IT School pentru cursurile de Programare, Testare si Web Development!

Reactualizat la:
Start la o noua sesiune de inscrieri la IT School pentru cursurile de Programare, Testare si  Web Development!
ADVERTORIAL. Îți dorești o slujbă în IT sau vrei să îți îmbunătățești cunoștințele în domeniul programării și web design-ului, acum poți profita de noua sesiune de înscrieri IT School Timișoara.

IT School Timișoara anunță că a început o nouă sesiune de înscrieri pentru cursurile IT care urmează să înceapă în luna mai. Cursurile se adresează în special începătorilor, dar și persoanelor care doresc să urmeze o carieră în IT, dar nu au pregătirea necesară.

Toate cursurile se desfășoară la sediul IT School Timișoara și sunt ținute de lectori – programatori de top de la companiile IT din municipiu.

Pentru această sesiune, doritorii se pot înscrie la cursuri de programare Java și C++. Cursul de programare Java se adresează celor care vor să învețe crearea de aplicații cu ajutorul acestui limbaj de programare și să obțină un job pe poziția de Entry Level Java Programmer.

Pe de altă parte, cursul de Web Design are ca scop inițierea în dezvoltarea de aplicații și site-uri web folosind HTML 5 și CSS 3 și se adresează celor care își doresc să obțină un job pe poziția de Entry Level Frontend Developer. De asemenea, în cadrul cursurilor se vor studia și alte limbaje, precum ASP.NET & C#, Javascript și JQUERY. Ca noutare, IT School Timișoara oferă și două noi cursuri din categoria web development: Bootstrap 3 și WordPress.

Nu în ultimul rând, IT School Timișoara oferă cursuri de testare celor care vor o carieră în asigurarea calității produselor lansate de o companie IT.

IT School Timișoara nu a uitat și de dorința companiilor din domeniu de a îmbunătăți permanent cunoștințele angajaților, așa că a lansat luna aceasta „IT School Corporate Divizion”, un program special conceput pentru companiile care doresc să organizeze cursurile la sediul lor. Practic, din această lună, toate firmele își pot specializa personalul direct la sediu după programe de curs adaptate în funcție de nevoile lor. În prezent companiile pot alege dintre următoarele cursuri: WebDesign, Programare Java sau curs de Microsoft Excel. Iar oferta se va diversifica în perioada următoare.

Detalii despre cursurile IT School găsiți pe pagina web a companiei.
Regulament de plasare a anunturilor