Speakerul motivational Paul Martinelli a discutat cu sute de timisoreni

De M. Hoster
Reactualizat la:
3Comentarii
Speakerul motivational Paul Martinelli a discutat cu sute de timisoreni
Unul dintre cei mai importanţi speakeri motivaţionali din întreaga lume, Paul Martinelli, a fost prezent vineri la Timișoara. Sala Polivalentă a Centrului Regional de Afaceri a fost neîncăpătoare pentru sutele de timişoreni şi nu numai interesaţi să descopere cum pot să se automotiveze pentru a avea succes în viaţă.

Paul Martinelli este apreciat în întreaga lume pentru sesiunile sale de coaching, americanul fiind plătit regeşte pentru a lua parte la seminarii susţinute la sediile unor firme de succes sau la întâlniri publice.

La Timişoara a susţinut vineri seminarul intitulat „Map your future”, iar succesul a fost enorm. Cele câteva sute de participanţi din sală au apreciat discursul lui Martinelli, au discutat cu acesta şi au „gustat” din plin din sfaturile acestuia.

„Toată lumea a venit la acest seminar să găsească cheia succesului. Lumea a crezut că aici va găsi o oportunitate de a se dezvolta. Greşit, acest semninar nu este o oportunitate, nu oferă o oportunitate. Oportunitatea este în noi, în interiorul fiecăruia, noi trebuie doar să o găsim”, a declarat celebrul speaker motivaţional.

El a vorbit publicului despre modalităţile de îmbunătăţire a vieţii, despre modul în care gândeşte fiecare şi cum ar trebui fiecare să gândească pentru a ajunge la succes. Cel mai bine a reliefat ce înseamnă autocunoaşterea, referindu-se la o poveste în care este implicată chiar bunica sa.

„Gândiţi-vă ce înseamnă să pui o femeie de 78 de ani pentru prima dată în faţa unui laptop. Eu am încercat aceasta şi i-am dovedit că poate reuşi. Am cupărat acest calculator şi am început să mă chinui să o învăţ să-l utilizeze. Vă daţi seama ce înseamnă la 78 de ani aşa ceva! Femeia era speriată, dacă atinge un buton greşit şi explodează dintr-odată tot? De fiecare dată când greşea butonul spunea că este proastă, i-am explicat că nu este aşa şi că nu este proastă, doar a greşit. A învăţat să folosească laptopul şi acum uploadează poze pe internet, discută cu nepoţii şi le scrie prietenilor. M-am trezit că a uploadat pe Facebook poze cu Paulie (n.r. – Paul Martinelli) la trei ani. Cum m-am simţit când am văzut aceasta? Această poveste vă demonstrează ce se poate obţine prin creşterea gradului de conştientizare a fiecăruia. Bunica şi-a făcut ei un bine, a evoluat, dar a făcut un bine tuturor, a crescut gradul de satisfacţie pentru toţi membrii familiei, nu doar pentru ea!”, le-a povestit Paul Martinelli timișorenilor.

Martinelli: oricine poate fi un lider, nimeni nu se naște aşa

Paul Martinelli le-a vorbit spectatorilor despre ce înseamnă leadership-ul, valorile acestui concept şi modul în care apare un lider de calitate. El a demonstrat că un adevărat lider trebuie să ţină cont de părerile celor din jur, să recunoască greşelile făcute şi să se gândească la cei pe care îi conduce.

„Un lider nu este născut să fie lider, nu e vorba de un dar divin. Orice persoană poate deveni un lider, e doar nevoie de pregătire în acest sens”, e de părere Martinelli.

Paul Martinell participă pentru a patra oară în România la astfel de seminarii motivaţionale. Acţiunea de vineri a fost realizată împreună cu compania timişoreană Life Care, condusă de unul dintre cei mai activi români în training, Cristian Oneţiu, conducătorul şi fondatorul Life Care. Tion.ro a fost partener al evenimentului de la Centrul Regional de Afaceri.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor