Sfatul Retim: nu le cereti angajatilor care vin dupa deseurile menajere sa va ridice brazii!

De A.S.
Reactualizat la:
3Comentarii
Sfatul Retim: nu le cereti angajatilor care vin dupa deseurile menajere sa va ridice brazii!
© TION - Sfatul Retim: nu le cereti angajatilor care vin dupa deseurile menajere sa va ridice brazii!
Dacă n-aţi renunţat încă la bradul de Crăciun şi aveţi de gând să-l scoateţi afară din casă trebuie să ştiţi că pomii vor fi adunaţi de angajaţii societăţii Retim în Timişoara, dar ar putea dura ceva timp pentru că nu sunt ridicaţi de maşinile de gunoi care colectează deşeurile menajere, ci de vehiculele folosite la salubrizarea stradală. Dacă nu vine nimeni să ridice brazii uscaţi trebuie să vă puneţi pe dat telefoane sau scris sesizări…

Reprezentanţii companiei de salubrizare spun că au început să adune brazii de Crăciun încă din primele zile ale noului an. Ei le cer oamenilor să fie răbdători şi să nu insiste pe lângă angajaţii care vin să colecteze deşeurile menajere să le ridice şi brazii uscaţi.

„Datorită modului de gestionare a deşeurilor, brazii uscaţi nu sunt colectaţi de utilajele care colectează deşeurile menajere şi cu atât mai puţin de cele care colectează deşeurile reciclabile, toate aceste tipuri de deşeuri ajungând la Staţia de sortare. Brazii sunt colectaţi de utilajele care deservesc activitatea de salubrizare stradală şi din acest motiv avem rugămintea la cetăţeni să nu insiste pe lângă angajaţii care colectează deşeuri menajere ca să le ridice şi brazii uscaţi. Aceştia trebuie depuşi la limita proprietăţii, la loc vizibil, urmând ca la două-trei zile distanţă utilajele care îi colectează să parcurgă fiecare traseu”, anunţă oficialii Retim.

Totuşi, dacă după acest interval de două-trei zile constataţi că brazii uscaţi nu au dispărut din faţa caselor, cei de la salubrizare vă recomandă să anunţaţi existenţa şi locaţia acestora la dispeceratul Retim (0256-499.537 sau 0756-169.627) sau pe site-ul societăţii (www.retim.ro), la pagina Contact/ Sesizări.

„Colectarea brazilor va continua şi în perioada următoare, atât timp cât va fi necesar”, dau asigurări reprezentanţii Retim.

Nu daţi foc brazilor pe stradă, pentru că riscaţi să vă alegeţi cu amendă de la Poliţia Locală – au fost aplicate sancţiuni pentru astfel de fapte în anii trecuţi – şi să produceţi pagube.

 3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor