Sectii de votare mutate pentru referendumul privind familia traditionala, la Timisoara

De Roxana Deaconescu
Sectii de votare mutate pentru referendumul privind familia traditionala, la Timisoara
© foto: arhiva
Mai multe secții de votare din Timișoara au sedii noi, anunță reprezentanții primăriei, așa că timișorenii care vor să meargă să voteze la referendumul din 6 și 7 octombrie trebuie să verifice dacă nu cumva secția la care erau arondați a fost deschisă în altă parte.

Cei care vor să își exprime opțiunea la referendumul pentru familia tradițională pot verifica pe site-ul primăriei, la secțiunea „Referendum 2018/ Delimitarea secțiilor de votare din Municipiul Timișoara”, la ce secție de votare sunt arondați.

De asemenea, pot verifica și înscrierea în listele electorale permanente, la această adresă.

Alegătorii din Timișoara trebuie să știe că sediile secțiilor de votare nr. 20, 21, 22, 23, 24, 177, 178, 183 și 184 au fost mutate față de alegerile precedente, conform unei dispoziții dată de primarul orașului:

Sediul secțiilor de votare nr. 20, 21, 22, 23, și 24 se mută de la Colegiul Silvic „Casa Verde” (fost Grup Școlar Agricol „Iulian Dracea”), Calea Aradului nr. 56, la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului (în incinta Facultății de Tehnologia Produselor Agroalimentare), Calea Aradului nr.119.

Sediul secțiilor de votare nr. 177 și nr. 178 se mută de la sediul Retim de pe str. Divizia 9 Cavalerie (Str. Ialomița) nr. 17 la Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, Complexul de Servicii Sociale pentru Persoane Vârstnice „Sf. Arh. Mihail și Gavril”, Calea Sever Bocu nr.44/A.

Sediul secțiilor de votare nr. 183 și nr.184 se mută de la sediul Retim de pe Aleea Avram Imbroane (Aleea C.F.R.) nr.70, la Colegiul Tehnic Energetic „Regele Ferdinand I”, Str. Renașterii nr.24A.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor