Se cauta masteranzi in domeniul fondurilor europene si dezvoltarii regionale

De M. Hoster
Se cauta masteranzi in domeniul fondurilor europene si dezvoltarii regionale
Se cauta masteranzi in domeniul fondurilor europene si dezvoltarii regionale
Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Timişoara (FEAA Timişoara), împreună cu Agenţia de Dezvoltare Regională Vest demarează înscrierile pentru cursurile postuniversitare de tip master „Managementul Dezvoltării Regionale Durabile”. Doritorii, absolvenţi de studii superioare, îşi pot depune dosarele de înscriere în perioada 13 – 19 septembrie. 

Sunt aşteptaţi să se specializeze toţi absolvenţii de studii universitare, interesaţi de domeniul fondurilor europene.

Având în vedere faptul că aceste cursuri de tip master beneficiază de un corp profesoral constituit atât din cadre didactice de la FEAA Timişoara, cât şi din experţi ai Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), temele discutate în cadrul acestor cursuri îmbină latura practică cu latura de cercetare a activităţii unui expert în domeniul fondurilor europene. 

Numărul aplicaţiilor în cadrul cursurilor postuniversitare de tip master „Managementul Dezvoltării Regionale Durabile” a crescut constant de-a lungul celor 8 ani în care FEAA Timişoara şi ADR Vest colaborează în calitate de parteneri.  Activitatea în domeniul fondurilor europene presupune cunoştinţe şi abilităţi pentru scrierea şi gestionarea de proiecte europene, competenţe şi cunoştinţe tehnice din domenii conexe, abilităţi de comunicare şi o informare constantă cu privire la posibilităţile de finanţare existente şi modul în care acestea pot fi accesate. Acest melanj de cunoştinţe şi abilităţi duc la formarea de specialişti în domeniul gestionării fondurilor europene nerambursabile – specialişti căutaţi pe piaţa de muncă din România, dar şi din Uniunea Europeană.

Admiterea în cadrul acestor cursuri de tip master se face pe baza unui concurs de dosare iar cursurile se vor desfăşura pe parcursul a 2 ani. 

Pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi pot contacta Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor Timişoara, str. Pestalozzi, nr. 16, telefon 0256 592 508, www.feaa.uvt.ro sau www.adrvest.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor