Saltele in Timisoara prin Domafon (P)

Saltele in Timisoara prin Domafon (P)
Pentru un somn confortabil si sanatos este ideal sa avem saltele de calitate, pentru a nu ne produce dureri de nici un fel in timpul somnului. Venind in intampinarea cerintelor dumneavoastra, echipa firmei  Domafon din Timisoara va propune saltele Siesta cu arcuri sau burete, saltele Valentino din  polilatex pentru copii si adulti si saltele Tempur.

Prin imbogatirea permanenta a gamei de produse si atentia dedicata clientilor nostri, in incercarea de a gasi solutii pentru toate gusturile si nevoile, putem spune, ca DOMAFON reprezinta la ora actuala un punct de referinta pe piata saltelelor ,pernelor si articolelor pentru dormit.

Avand sediul in Timisoara, Domafon ofera clientilor sai, prin showroom-ul propriu deschis in zona Bucovina, posibilitatea de a testa si alege in deplina cunostinta de cauza salteaua  si perna potrivita. Alaturi de un consultant clienti isi vor defini slteaua ce li se potriveste in functie de varsta, greutate, stilul de dormit, afectiuni medicale, spatiu si buget.

Printre solutiile in zona articolelor pentru dormit se numara perne ortocervicale din viscolatex, saltele din latex, saltele din spuma, saltele cu arcuri, somiere si protectii pentru saltele.

 

Doamfon Timisoara – mai mult stil in viata ta!

Adresa: Str. Martir Cernaianu, (fosta Almajului), nr. 9
Telefon: 0256/444509, 0256/244267

Mobil 0728074753

Web: www.domafon.ro
Regulament de plasare a anunturilor