Robu da ultimatum conducerii Spitalului Militar: ori accepta Dermatologia, ori platesc chirie

De B.A.M.
4Comentarii
Robu da ultimatum conducerii Spitalului Militar: ori accepta Dermatologia, ori platesc chirie
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, s-a declarat „profund decepţionat” de atitudinea conducerii Spitalului Militar, care a refuzat să stea de vorbă cu directorul Spitalului Municipal, Octavian Mazilu, în legătură cu mutarea Clinicii de dermatologie şi a Policlinicii 3 în incinta acestei clădiri. Primarul îi ameninţă pe cei de la Spitalul Militar că va percepe chirie pe spaţiile pe care le folosesc, care sunt în proprietatea municipalităţii.

„Sunt profund decepţionat de conducerea Spitalului Militar din Timişoara care cred că nu a ajuns să înţeleagă că trăieşte într-o societate capitalistă, în care există proprietari şi locatari şi în care proprietatea este garantată prin Constituţie. Eu când am descoperit că Primăria Municipiului Timişoara e proprietar al terenului şi clădirii Spitalului Militar, am fost de maximă bunăvoinţă în raport cu instituţia Spitalului Militar, cu conducerea aceste instituţii şi cu angajaţii săi. Şi am afirmat că Primăria Municipiului Timişoara, cu mine ca primar, nu va percepe chirie Spitalului Militar. În loc să aprecieze asta şi să fie cooperanţi pentru comasarea cât mai grabnică în acea clădire a actualului Spital Militar, a Clinicii de Dermatologie, a grupului de saloane dedicate celor ce fac radioterapie şi a Policlinicii 3, conducătorii Spitalului Militar au refuzat să stea de vorbă cu directorul Spitalului Municipal, domnul Mazilu”, a declarat Nicolae Robu.

El a avertizat că dacă această atitudine va continua, va analiza posibilitatea perceperii de chirie pentru spaţiile ocupate de Spitalul Militar.

„Le transmit un avertisment că luăm în analiză solicitarea plăţii retroactive a utilizării unui bun care nu le aparţine, ci aparţine Primăriei Municipiului Timişoara. Poate că în felul acesta, vor conştientiza că trăiesc într-o societate capitalistă. Clinica de dermatologie o voi muta pentru că avem tot dreptul să intrăm fără dezlegare de la instanţă. Dacă nu putem amiabil să rezolvăm problema, vom ajunge şi la o posibilă situaţie conflictală”, a concluzionat Robu.

Vă reamintim că, recent, conducerea Primăriei Timişoara a descoperit că, de fapt, clădirea Spitalului Militar îi aparţine. Primarul Robu intenţionează să mute în incinta acesteia Policlinica 3, Clinica de dermatologie precum şi saloanele în care sunt găzduiţi cei care fac radioterapie la Timişoara.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor